Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Γκρίνγουντ σε κατ' οίκον περιορισμό

Στις 30 του περασμένου Ιανουαρίου, ο Μέισον Γκρίνγουντ συνελήφθη από την αστυνομία του Μάντσεστερ και τέθηκε υπό κράτηση ως ύποπτος για βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε μια γυναίκα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Γκρίνγουντ σε κατ' οίκον περιορισμό

Η έρευνα είχε ξεκινήσει μετά τη δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα εικόνων και βίντεο που δείχνουν μια γυναίκα με ματωμένο πρόσωπο και μώλωπες στο σώμα της.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που βρισκόταν υπό κράτηση τις τελευταίες ημέρες, κατέβαλε το ποσό της εγγύησης που του ορίστηκε από το δικαστήριο, αποφυλακίστηκε και θα παραμείνει σε κατ' οίκoν περιορισμό. Ο νεαρός Άγγλος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο από τις αγγλικές αρχές, καθώς παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα επικοινωνώντας με την πρώην σύντροφό του.

Ο τελευταίος αγώνας του με τους «κόκκινους διαβόλους», με τους οποίους έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, ήταν στις 22 Ιανουαρίου. Να σημειωθεί πως ο νεαρός στράικερ εγκαταλείφθηκε από τον προμηθευτή εξοπλισμού του, τη Nike, η οποία τερμάτισε το συμβόλαιο χορηγίας μετά τη σύλληψή του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αφαιρέσει από τον ιστότοπο της όλα τα εμπορεύματα που σχετίζονται με τον Γκρίνγουντ και τ' όνομά του δεν εμφανίζεται πλέον στη λίστα με τα ονόματα των παικτών για τις φανέλες.