Βοσνία: Στα χέρια προπονητής με αντίπαλους οπαδούς (vids)

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της Λέοταρ με την Ζρίνσκι Μόσταρ στο πρωτάθλημα της Βοσνίας, με τον προπονητή της δεύτερης να πιάνεται στα χέρια με αντίπαλους οπαδούς.

Βοσνία: Στα χέρια προπονητής με αντίπαλους οπαδούς (vids)

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της Λέοταρ με την Ζρίνσκι Μόσταρ για την 14η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Βοσνίας, με τις εικόνες ντροπής από το ματς να κάνουν το γύρο του κόσμου. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1, ωστόσο η αναμέτρηση είχε και συνέχεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής της Ζρίνσκι Μόσταρ, Σεργκέι Γιακίροβιτς, ήρθε στα χέρια με αντίπαλους οπαδούς, ενώ σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε, τόνισε ότι όλα ξεκίνησαν όταν δέχτηκε φραστική επίθεση από ανθρώπους των γηπεδούχων.

«Η αστυνομία στεκόταν δίπλα στα αποδυτήρια και δεν υπήρχε κανείς στο πάρκινγκ. Ήρθαν αργότερα και ρώτησαν "τι συνέβη;" Τέτοια σκηνικά συμβαίνουν συνεχώς σε αυτό το γήπεδο, τουλάχιστον από τότε που είμαι εγώ στην ομάδα. Όποιος ήθελε μπορούσε να μας πλησιάσει και να μας επιτεθεί», ανέφερε μεταξύ άλλων για τα όσα έγιναν ο Γιακίροβιτς.