Παρελθόν από τη Ρεμς ο Όσκαρ Γκαρθία!

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, ανακοίνωθηκε από τη Ρεμς ότι δεν συνεχίζει στην τεχνική της ηγεσία λόγω της πενιχρής βαθμολογικής συγκομιδής...

Παρελθόν από τη Ρεμς ο Όσκαρ Γκαρθία!

Ούτε η ισοπαλία (0-0) του περασμένου Σαββάτου (08/10) με την, πρωταθλήτρια (και πρωτοπόρος της τρέχουσας Ligue 1) Παρί Σεν Ζερμάν στάθηκε ικανή να γλιτώσει από την απόλυση τον άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία.

Η Ρεμς ανακοίνωσε ότι αποτελεί παρελθόν αφού σε 10 αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει την πενιχρή συγκομιδή των 8 πόντων (1ν. - 5 ισοπ. - 4 ήττες) μ' αποτέλεσμα μόνο λόγω ισοβαθμίας να μην είναι στην επικίνδυνη ζώνη.

Ο Όσκαρ Γκαρθία υπέγραψε τον Ιούνιο του 2021 τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ρεμς όμως δεν μπόρεσε να φτάσει ούτε στου δρόμου τα μισά, αφού λίγο μετά την έναρξη της φετινής σεζόν αποτελεί παρελθόν από την γαλλική ομάδα ο 49χρονος

Σημειώνεται πως ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού (είχε αναλάβει για μερικούς μήνες τους ερυθρόλευκους κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν 2017-18) είχε απολογισμό 14 νίκες - 19 ισοπαλίες - 18 ήττες με την Ρεμς ενώ έγινε ο τέταρτος κατά σειρά προπονητής που απολύεται τη φετινή σεζόν από σύλλογο της Ligue 1 έπειτα από τους Πίτερ Μπος (Λιόν), Μισέλ Ντερ Ζακαριάν (Μπρεστ) και Ζαν-Μαρκ Φουρλάν (Οσέρ).