Λουίς Κάμπος: «Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν έχει πει ότι θέλει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν»

Ο ποδοσφαιρικός σύμβουλος της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Κάμπος, διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο τον Ιανουάριο.

Λουίς Κάμπος: «Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν έχει πει ότι θέλει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν»

Οι αναφορές στη Γαλλία ανέφεραν ότι ο 23χρονος Κιλιάν Εμπαπέ ήθελε να φύγει από την πρωταθλήτρια της Ligue 1 την νέα χρονιά επειδή ένιωθε «ασέβεια» από την διοίκηση του συλλόγου.

Ο Εμπαπέ στο παρελθόν φλέρταρε με την ιδέα να ενταχθεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στην συνέχεια έκανε μια αναστροφή τον Μάιο υπογράφοντας επέκταση συμβολαίου με την Παρί μέχρι το 2025.

Ο Γάλλος αστέρας, για τον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε προσφορά 154 εκατομμυρίων λιρών τον Αύγουστο του 2021, λέγεται ότι κερδίζει 650.000 £ την εβδομάδα και του δόθηκε ένα εκπληκτικό ποσό 100 εκατομμύρια £ ως μπόνους υπογραφής.

Παρά το οικονομικό πακέτο, ο Εμπαπέ λέγεται ότι δεν είναι ευχαριστημένος με τις καλοκαιρινές μεταγραφές της Παρί Σεν Ζερμέν και το γεγονός ότι έπρεπε να παίξει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στην κορυφή της επίθεσης και όχι στα αριστερά.

Ωστόσο, ο Κάμπος είπε ότι ο Εμπαπέ δεν του εξέφραση την επιθυμία να φύγει από το Parc des Princes.

Συγκεκριμένα, ο Κάμπος είπε: «Δεν μου έχει πει ποτέ τίποτα. Όχι σε μένα ή σε κανέναν άλλο… και μόλις ρώτησα τον πρόεδρο. Για μένα, είναι ξεκάθαρο ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μείνει για να εκπληρώσει το συμβόλαιό του με την Παρί.

Είμαι εδώ για να διαψεύσω αυτές τις πληροφορίες. Ο Κιλιάν δεν έχει ενημερώσει ότι θέλει να φύγει εμένα ή τον πρόεδρο».

Ο Εμπαπέ έχει σκοράρει 12 γκολ σε 13 παιχνίδια με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι στιγμής αυτή την σεζόν, με την τελευταία του προσπάθεια να έρχεται κόντρα στην Μπενφίκα στο Champions League την Τρίτη.

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 είναι ο πρώτος σκόρερ στη Ligue 1 με τον συμπαίκτη του στην Παρί, Νεϊμάρ και τον Τερέμ Μοφί της Λοριάν με οκτώ γκολ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος με 26 βαθμούς σε 10 αγώνες. Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ είναι επίσης πρώτη στον 8ο όμιλο του Champions League.