Πιάνιτς: «Ο Κούμαν δεν με σεβάστηκε, χωρίς τακτική οι προπονήσεις του στην Μπαρτσελόνα!»

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς κατηγόρησε τον Ρόναλντ Κούμαν για τον τρόπο που δούλευε στην Μπαρτσελόνα αλλά και γιατί δεν τον σεβάστηκε περιθωριοποιώντας τον .

Πιάνιτς: «Ο Κούμαν δεν με σεβάστηκε, χωρίς τακτική οι προπονήσεις του στην Μπαρτσελόνα!»

Παρότι ο Ρόναλντ Κούμαν, από πέρσι τέτοια εποχή, αποτελεί παρελθόν από την Μπαρτσελόνα ο Μίραλεμ Πιάνιτς του χρέωσε το αποτυχημένο πέρασμά του από τον Καταλανικό σύλλογο και την κακή συνύπαρξη τους, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο Βόσνιος διεθνής μεσοεπιθετικός της Αλ Σάρτζα (συμπαίκτης με τον Κώστα Μανωλά) ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του σε ισπανικό Μέσο, ότι οι προπονήσεις με τον Ολλανδό τεχνικό ήταν ανεπαρκείς, καθώς του άφησαν την αίσθηση ότι η ομάδα δεν προετοιμαζόταν για τα ματς.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις προσωπικές τους σχέσεις, μιλώντας για ασέβεια προς το πρόσωπό του.

«Μου είχαν κάνει εντύπωση οι προπονήσεις με τον Κούμαν. Δεν υπήρχε ένταση, δεν υπήρχε τακτική, δεν υπήρχαν ιδέες. Δεν προετοιμαζόμασταν για τα ματς. Η προετοιμασία με τον Τσάβι ήταν καλή, έμοιαζε με εκείνη που κάναμε στη Γιουβέντους, όταν κατακτούσαμε τα πάντα» είπε αρχικά για να προσθέσει επί προσωπικού:

«Ο Κούμαν δεν με σεβάστηκε, ποτέ δεν μου μιλούσε. Μπορώ να ανεχτώ τα πάντα, αλλά θέλω να μου μιλάνε στο πρόσωπό μου και όχι να με αντιμετωπίζουν σαν 15χρονο»