Μπενζεμά: Δεν προπονήθηκε και χάνει το ματς με Χετάφε

Απών ήταν από την τελευταία προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης ο Καρίμ Μπενζεμά, στον οποίο δεν υπολογίζει ο Κάρλος Αντσελότι ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Χετάφε.

Μπενζεμά: Δεν προπονήθηκε και χάνει το ματς με Χετάφε

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca, ο Γάλλος στράικερ είχε ανάγκη από ξεκούραση, και ο Αντσελότι προτίμησε να του δώσει την ευκαιρία να «γεμίσει μπαταρίες» στην σημερινή προπόνηση αλλά και στον αυριανό αγώνα κόντρα στην Χετάφε. Άλλωστε την επόμενη αγωνιστική θα διεξαχθεί το Ελ Κλάσικο και σε κάθε περίπτωση ο Ιταλός δε θέλει να ρισκάρει την συμμετοχή του Γάλλου.

Με δεδομένο πως το Μουντιάλ ξεκινά σε λίγοτερες από 45 μέρες, ο Μπενζεμά φαίνεται πως έχει καταστρώσει ήδη το πλάνο για την συντήρησή του, το οποίο όπως είναι λογικό έχει την σύμφωνη γνώμη του Αντεσλότι και δεν αποκλείεται να «αφήσει» και άλλα ματς στην πορεία της σεζόν με δεδομένο πάντα ότι θα αποφύγει κάποιον νέο τραυματισμό.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από ένα μήνα απουσίας λόγω τραυματισμού, αγωνίστηκε στους δύο τελευταίους αγώνες της «Βασίλισσας» κόντρα στην Οσασούνα και την Σαχτάρ χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα και ήδη πολλοί προβληματίστηκαν πως δεν έχει επανέλθει πλήρως. Ο προπονητής των Μερένχες όμως σε δηλώσεις του καθησύχασε τους φίλους της ομάδας αναφέροντας πως: « Εγώ βλέπω τον κανονικό Καρίμ. Ναι, ο τραυματισμός τον σταμάτησε λίγο, όμως κάνει ότι έκανε και πριν και θα συνεχίσει να το κάνει.»