Ποστέκογλου: «Χρειαζόμαστε δυνατότερη νοοτροπία, έρχεται με την εμπειρία»

Ο προπονητής της Σέλτικ, Άγγελος Ποστέκογλου, δήλωσε ότι η ομάδα του πρέπει να έχει  «δυνατότερη νοοτροπία» και να παίζει για κάτι περισσότερο από την απλή...επιβίωση, μετά την ήττα στη Λειψία.

Ποστέκογλου: «Χρειαζόμαστε δυνατότερη νοοτροπία, έρχεται με την εμπειρία»

«Για να το ξεπεράσουμε αυτό, να παίρνουμε αποτελέσματα, πρέπει να έχουμε ισχυρότερη πίστη και νοοτροπία, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο, έρχεται με εμπειρία», είπε ο Ποστέκογλου, γεννημένος στην Αθήνα (27/8/1965) και μεγαλωμένος στην Αυστραλία (από πέντε ετών).

«Πρέπει να παραμείνουμε πραγματικά θετικοί στη νοοτροπία μας και στον τρόπο που παίζουμε το ποδόσφαιρό μας. Αν το κάνουμε αυτό, δίνουμε στον εαυτό μας μια καλύτερη ευκαιρία. Αν παίζεις απλά για να...επιβιώνεις, αυτό είναι το μόνο που θα μπορέσεις να πάρεις, δεν θα φτάσεις πουθενά», πρόσθεσε.

Η Σέλτικ υπέστη τεράστιο πλήγμα κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν ο αρχηγός της Κάλουμ ΜακΓκρέγκορ χρειάστηκε να αποχωρίσει τραυματισμένος στο γόνατο, στο 37ο λεπτό.

Άσχημα νέα και για τη Λειψία με τον αρχηγό και τερματοφύλακα Πέτερ Γκουλάσκι να υποφέρει από σοβαρό τραυματισμό -επίσης-στο γόνατο. Ο Ούγγρος διεθνής υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί του γόνατο και θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος.

ΑΠΕ - ΜΠΕ