Ντεφένσα - Ρασίνγκ 3-3: Θρίλερ με πρωταγωνιστή... το VAR (vid)

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στον αγώνα της Ρασίνγκ Κλουμπ με την Ντεφένσα Χουστίθια για τη  Λίγκα Προφεσιονάλ. 

Ντεφένσα - Ρασίνγκ 3-3: Θρίλερ με πρωταγωνιστή... το VAR (vid)

Το τελικό 3-3 ήρθε με τρόπο... χιτσκοκικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην εποχή του VAR έχουμε δει πολλά και θα δούμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον. Τα συναισθήματα που δημιουργούνται από τη μια στιγμή στην άλλη είναι απίστευτα και δεν περιγράφονται με λόγια. Γι' αυτό και το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ.

Η Ρασίνγκ, η οποία διεκδικεί το πρωτάθλημα με τις Ατλέτικο Τουκουμάν, Μπόκα Τζούνιορς, Ρίβερ Πλέιτ, Ουρακάν και Χιμνάσια Λα Πλάτα σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η γηπεδούχος ομάδα έκανε το 4-2, στο 78ο λεπτό, ο διαιτητής του αγώνα σε συνεννόηση με τον συνάδελφο του στο VAR, ακύρωσε το γκολ και καταλόγισε πέναλτι υπέρ της φιλοξενούμενης, γυρνώντας τη φάση πίσω.

Το πέναλτι ήταν άστοχο από τον Εμιλιάνο Βέκιο (είχε σκοράρει στο 45’ κάνοντας το 2-2), παραμένοντας το 3-2 για την Ντεφένσα.

Παρ' όλα αυτά, η παρτίδα σώθηκε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μορένο, ο οποίος με κεφαλιά ισοφάρισε για τη Ρασίνγκ, ύστερα από ασίστ του παίκτη που έχασε το πέναλτι, του Εμιλιάνο Βέκιο. Έτσι κατάφερε να σώσει τον βαθμό και να διατηρήσει την ομάδα του στο κυνήγι του πρωταθλήματος.