Ο Λαουτάρο Μαρτίνες απέρριψε «τρελές προτάσεις» για χάρη της Ίντερ κατά τον ατζέντη του!

Ο ατζέντης του Λαουτάρο Μαρτίνες δήλωσε ότι ο πελάτης του «Απέρριψε τρελές προτάσεις για χάρη της Ίντερ», ενώ τα σενάρια για ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου... οργιάζουν.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες απέρριψε «τρελές προτάσεις» για χάρη της Ίντερ κατά τον ατζέντη του!

Την ποδοσφαιρική... πίστη του Λαουτάρο Μαρτίνες στην Ίντερ εξήρε ο ατζέντης του, Αλεχάντρο Καμάνο, αποκαλύπτοντας πως ο Αργεντινός, διεθνής, φορ επέλεξε να μείνει στους «νερατζούρι» απορρίπτοντας ταυτόχρονα δελεαστικές προτάσεις.

Όλα αυτά διόλου τυχαία ενώ ακούγεται για ενδιαφέρον της Μπάγερν που εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα να τον παρακολουθεί στενά.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον αυτό δεν φαίνεται να έχει τύχη, κατά τα λεγόμενα του εκπροσώπου του στην ιστοσελίδα TyC Sports.

Εκεί όπου αποκαλύφθηκαν μερικά ντεσού των διαπραγματεύσεων για τον Νοτιαμερικανό στραϊκερ τα προηγούμενα χρόνο:

«Άρχισε τη σεζόν με ένα πολύ όμορφο σχέδιο, με την Ίντερ να έχει χτιστεί για να είναι ανταγωνιστική. Το να κατακτήσει το Μουντιάλ με την Βραζιλία θα είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Αν θα μπορούσε να επιστρέψει στη διεκδίκησή του η Μπάγερν; Δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη αφού, όπως σας έλεγα, υπήρχαν πάντα προτάσεις», τόνισε αρχικά ο εκπρόσωπος του φορ των νερατζούρι, για να συμπληρώσει με νόημα:

«Αυτή τη στιγμή ο Λαουτάρο έχει ξεκαθάρη σκέψη. Έχει στο μυαλό του μόνο την Ίντερ και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στην τελευταία μεταγραφική περίοδο υπήρχαν πιθανότητες να φύγει αφού είχαν φτάσει εντυπωσιακές προσφορές αλλά κατάλαβε πως ήταν καλύτερο για τον ίδιο να μην αλλάξει.

Στο μέλλον μπορούν να συμβούν τα πάντα. Η Ίντερ δεν είναι στην καλύτερη δυνατή φάση της αλλά είναι μία μεγάλη ομάδα και ένα υπέροχο μέρος.

Δεν αποκλείει ουδείς να εμφανιστούν για εκείνον άλλοι σύλλογοι με έντονο ενδιαφέρον, όμως ο Λαουτάρο δεν βιάζεται και αφήνει το ποδόσφαιρό του να μιλάει για αυτόν».