Προπονητής Κοπεγχάγης για Ζέκα: «Τραγικό αυτό που συνέβη»

Ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Γιάκομπ Νέεστρουπ μίλησε για τον τραυματισμό του Ζέκα.

Προπονητής Κοπεγχάγης για Ζέκα: «Τραγικό αυτό που συνέβη»

Η Κοπεγχάγη νίκησε την Άαρχους με 1-0, αλλά αυτή η επιτυχία της επισκιάστηκε από τον νέο τραυματισμό του Ζέκα. Υπάρχουν φόβοι, μάλιστα ότι ο διεθνής μέσος έχει πάθει νέα μεγάλη ζημιά στο γόνατο, στο οποίο ακριβώς ένα χρόνο είχε υποστεί ρήξη χιαστού.

Ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Γιάκομπ Νέεστρουπ μίλησε για τον τραυματισμό του Ζεκα και έδειξε να είναι συγκλονισμένος από τη νέα ατυχία του ποδοσφαιριστή του.

«Δεν μπορώ ούτε και πρέπει να δώσω διάγνωση. Κι εμείς περιμένουμε τα νέα. Όμως όλοι μπορούν να δουν ότι είναι κάτι άσχημο. Όλη η ομάδα είναι επηρεασμένη από αυτό που συνέβη και σκεφτόμαστε τις συνέπειες για τον Κάρλος. Είναι τραγικό ένας τόσο σπουδαίος παίκτης και μια ακόμη πιο σπουδαία προσωπικότητα να παθαίνει έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό. Δίνει καθημερινά τα πάντα για την ομάδα, ειδικά σε δύσκολες περιόδους. Στα 33 του, υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό πέρσι και είναι δύσκολο να επιστρέψεις σε αυτή την ηλικία, αλλά χάρη στον χαρακτήρα του επέστρεψε στην ομάδα. Τον αγκάλιασα, αλλά δεν μιλήσαμε. Ήταν πολύ αναστατωμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά.