Ίκερ Κασίγιας: Διέψευσε τις φήμες περί σχέσης του με τη Σακίρα (pic)

Ο Ίκερ Κασίγιας διέψευσε τις φήμες περί σχέσης του με τη Σακίρα ύστερα από τον χωρισμό της με τον Πικέ

Ίκερ Κασίγιας: Διέψευσε τις φήμες περί σχέσης του με τη Σακίρα (pic)

Ένας μικρός χαμός προκλήθηκε τους τελευταίους μήνες με τον Ίκερ Κασίγιας, καθώς αρχικά συγκεκριμένα ΜΜΕ του χρέωσαν ότι έχει δεσμό με τη Μαρία Χοσέ Καμάτσο, που είναι η χήρα του τερματοφύλακα, Φρανσέσκ Αρνάου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 46 του και εν συνεχεία στα δημοσιεύματα μπήκε και το όνομα της Σακίρα.

Ο παλαίμαχος Ισπανός τερματοφύλακας τις τελευταίες μέρες ακολούθησε στο Instagram πολλές γυναίκες και μία εξ αυτών ήταν η πρώην σύντροφος του Ζεράρ Πικέ, ενέργεια που έγινε μετά τον χωρισμό του μέχρι πρότινος ζευγαριού.
Αρκετός κόσμος σχολίασε αυτή την κίνηση, καθώς παρά την πολυετή γνωριμία τους, δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο τα προηγούμενα χρόνια, με αποτέλεσμα να προκύψει η φημολογία ότι υπάρχει κάτι παραπάνω μεταξύ τους.

Για αυτόν τον λόγο, ο Κασίγιας έγραψε σε story του στο Instagram, «Απίστευτο, απίστευτο» και στη συνέχεια σημείωσε: «Πιάστε τη μύτη σας», θέλοντας έτσι να διαψεύσει τα όσα έχουν γραφτεί και λέγονται για την προσωπική του ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ίκερ Κασίγιας είχε παντρευτεί το 2016 τη δημοσιογράφο, Σάρα Καρμπονέρο, ωστόσο χώρισαν το 2021, έπειτα από πάνω δέκα χρόνια σχέσης.