Άστον Βίλα: Η Βραζιλία της έστειλε δύο προπονητές της για τον Κουτίνιο

Η προσπάθεια του Φιλίπε Κουτίνιο για μια θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενισχύθηκε αυτή την εβδομάδα καθώς η Βραζιλία έστειλε δύο μέλη της προπονητικής της ομάδας για να τον παρακολουθήσουν να προπονείται στην Άστον Βίλα.

Άστον Βίλα: Η Βραζιλία της έστειλε δύο προπονητές της για τον Κουτίνιο

Ο Φιλίπε Κουτίνιο έμεινε εκτός της τελευταίας ενδεκάδας και αντιμετωπίζει έναν αγώνα με τον χρόνο για να επιστρέψει στην διάθεση της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο αυτού του χειμώνα.

Αυτή την εβδομάδα, δύο παρατηρητές ταλέντων από την εθνική ομάδα παρακολούθησαν τις επιδόσεις του καθώς επισκέφτηκαν το Bodymoor Heath για να κάνουν ρίξουν ματιές και στον Ντάγκλας Λουίζ.

Μίλησαν με μέλη της ιατρικής ομάδας της Άστον Βίλα, το τμήμα αθλητικών επιστημών και το προπονητικό επιτελείο για να ζητήσουν σχόλια και κατέστησαν σαφές στον 30χρονο ότι παραμένει πολύ στις σκέψεις του προπονητή Τίτε.

Ο προπονητής της Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ, δήλωσε: «Από τότε που έμεινε εκτός από την ομάδα, είδαμε έναν διαφορετικό Φιλίπ Κουτίνιο. Είναι πολύ ανοιχτός και πολύ αυτοκριτικός.

Ξέρει ότι δεν ήταν στο καλύτερο του επίπεδο.

Ξέρει επίσης ότι αν έχει φιλοδοξίες να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η φόρμα του από τώρα και τότε πρέπει να είναι συνεπής και ότι πρέπει να είναι κοντά στο καλύτερο επίπεδο του εαυτού του.

Είδαμε διαφορετικό επίπεδο προπόνησης και καλύτερη απόδοση απέναντι στη Σαουθάμπτον.

Οι προπονητές γνωρίζουν τον Φιλ (Κουτίνιο) εκ των έσω, ξέρουν τι είναι και ότι έχει υψηλό επίπεδο εμπειρίας και εμπειρία από τέτοια τουρνουά.

Ίσως (αυτό το τελευταίο διεθνές διάλειμμα) ήταν μια ευκαιρία για αυτούς να δοκιμάσουν διαφορετικά πράγματα».

Εν τω μεταξύ, οι πιθανότητες του Μπουμπακάρ Καμαρά να είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο τελείωσαν.

Ο μέσος αντιμετώπισε μια πρόκληση να εισέλθει στην γαλλική ομάδα ούτως ή άλλως, αλλά ο τραυματισμός του στο γόνατο, που υπέστη στη νίκη με 1-0 επί της Σαουθάμπτον νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το έκανε ακόμα πιο δύσκολο.