Η Παρί Σ.Ζ. πρότεινε ανανέωση συνεργασίας στον Μέσι

Δημοσιογραφικές πληροφορίες στην Ισπανία, αναφέρουν πως η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει προτείνει στον Λιονέλ Μέσι, επέκταση του συμβολαίου που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές.

Η Παρί Σ.Ζ. πρότεινε ανανέωση συνεργασίας στον Μέσι

«Νιώθω καλά, πέρασα άσχημα στο παρελθόν, καθώς δεν κατάφερα να βρω τον εαυτό μου. Εφέτος, είναι διαφορετικά, τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στο παιχνίδι, νιώθω πολύ καλά και το χαίρομαι». Αυτή η δήλωση του «ψύλλου», κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, δεν πέρασε απαρατήρητη στην Γαλλία.

Τι θα κάνει, όμως, για το υπόλοιπο και το τέλος της καριέρας του, ο διάσημος Αργεντινός; Το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο, ενώ υπάρχει δυνατότητα επέκτασης για μία σεζόν. Στην Μπαρτσελόνα, επιθυμούν την επιστροφή του, ενώ σχετικά δημοσιεύματα, ανέφεραν ότι ο Μέσι δεν θα κάνει χρήση αυτού του όρου και ο οικονομικός αντιπρόεδρος των «μπλαουγκράνα», επεσήμανε ότι ο καταλανικός σύλλογος, διαθέτει τα οικονομικά μέσα για να επαναφέρει τον καλύτερο παίκτη στην Ιστορία του.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν εχθές (29/9) το απόγευμα στα ερτζιανά του «Cadena SER», οι διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν, έχουν καταθέσει πρόταση για ανανέωση στον 35χρονο άσο, για μία σεζόν, συν έναν προαιρετικό χρόνο.

Πρόκειται, για ένα συμβόλαιο παρόμοιο με το τρέχον, καθώς προτείνονται οι ίδιες οικονομικές συνθήκες, δηλαδή ετήσιες απολαβές περίπου 30 εκατομμυρίων ευρώ, χρήματα που δεν μπορεί να διαθέσει η Μπαρτσελόνα.

Πλέον, εξαρτάται από τον Μέσι να σκεφθεί και να αποφασίσει σχετικά και προφανώς μετά το Μουντιάλ του Κατάρ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ