Τσέλσι: Συνεχίζονται οι αλλαγές από τον Μπόελι - Αποχώρησε ο βασικός της φυσιοθεραπευτής

Ο νέος συνιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μποέλι και οι συνεργάτες του συνεχίζουν την αναδιάρθρωση του συλλόγου και σε αυτό το πλαίσιο, ο επικεφαλής φυσιοθεραπευτής Τιερί Λοράν αποχωρεί από το «Στάμφορντ Μπριτζ».

Τσέλσι: Συνεχίζονται οι αλλαγές από τον Μπόελι - Αποχώρησε ο βασικός της φυσιοθεραπευτής

Ο Τιερί Λοράν εργαζόταν στην πρώτη ομάδα της Τσέλσι από το 2005 και προήχθη σε ανώτερο ρόλο το 2014.

Ο Λοράν ενημερώθηκε ότι οι υπηρεσίες του δεν απαιτούνται πλέον κατά τη διάρκεια μιας σύντομης κλήσης στο Zoom την Τρίτη (27/9), με τον πρόεδρο Τοντ Μπόελι να αφιερώνει χρόνο για να συμμετάσχει στην κλήση και να παραδώσει τα νέα. Πιστεύεται ότι η απόφαση προκάλεσε σοκ στον Λοράν και ότι του είπαν ότι οι ιδιοκτήτες θέλουν να φέρουν ένα δικό τους άτομο.

Ο Λοράν εργάστηκε στην Τσέλσι κατά την πιο επιτυχημένη περίοδο στην ιστορία του συλλόγου, συνεργαζόμενος με μερικούς από τους σπουδαιότερους παίκτες της, όπως ο Τζον Τέρι, ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά και ο Εντέν Αζάρ.

Η αποχώρηση του Λοράν έρχεται λίγες μέρες αφότου ο επικεφαλής του ιατρικού τμήματος, Πάκο Μπικόσα, έχασε τον ρόλο του μετά από 11 χρόνια στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Αυτή είναι μόνο η τελευταία από μια σειρά αλλαγών στο βασικό προσωπικό από τότε που η κοινοπραξία Τοντ Μπόελι-Κλιρλέικ ανέλαβε την ομάδα στα τέλη Μαΐου. Η διευθύντρια Μαρίνα Γκρανοβσκαγια, ο πρόεδρος Μπρους Μπακ, ο διευθύνων σύμβουλος Γκι Λοράνς, ο τεχνικός σύμβουλος και ο σύμβουλος απόδοσης Πετρ Τσεχ, ο επικεφαλής του διεθνούς scouting Σκοτ ΜακΛάχλαν, καθώς και ο δημοφιλής προπονητής Τόμας Τούχελ έχουν επίσης αποχωρήσει.

Οι συνιδιοκτήτες σκόπευαν πάντα να αναθεωρήσουν τα πάντα στην επιχείρηση μετά τις πρώτες 100 ημέρες και να κάνουν οποιεσδήποτε περαιτέρω αλλαγές όπου το κρίνουν σκόπιμο.