Σοκ στη Μάλτα: Απολύθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση!

Τέλος από τον πάγκο της Εθνικής Μάλτας ο Ντέβις Μάντζια, για τον οποίο φέρεται να υπάρχουν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση σε ποδοσφαιριστή!

Σοκ στη Μάλτα: Απολύθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στη Μάλτα, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία να ανακοινώνει την απομάκρυνση του Ντέβις Μάντζια από την τεχνική ηγεσία επειδή «παραβίασε την πολιτική μας».

Σε τι ακριβώς αναφέρεται η Ομοσπονδία; Δεν λέει ακριβώς ποιος είναι ο λόγος που προχώρησε στην απόλυση του Ιταλού τεχνικού, αλλά τα ΜΜΕ της Μάλτας υποστηρίζουν ότι έχουν φτάσει καταγγελίες στην ομοσπονδία περί σεξουαλικής παρενόχλησης ποδοσφαιριστή! Πλέον έχει ανοίξει φάκελος έρευνας της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Μάλτας ανακοινώνει ότι ο Ντέβις Μάντζια απαλλάχθηκε προσωρινά από τα καθήκοντά του ως προπονητής της εθνικής ομάδας μετά από αναφορά που έλαβε σχετικά με φερόμενη παραβίαση της πολιτική της».

«Ο Μάντζια έχει δώσει την πλήρη διαθεσιμότητά του για τη διαπίστωση των γεγονότων του θέματος. Η ομοσπονδία δεν θα σχολιάσει περαιτέρω μέχρι να συζητηθούν τα επόμενα βήματα στα αντίστοιχα όργανα λήψης αποφάσεων με ανοιχτό και διαφανή τρόπο».
«Για τον αγώνα με το Ισραήλ, η ομάδα θα έχει επικεφαλής τον βοηθό προπονητή Νταβίντε Ματζότα».