Καντονά: «Με πρότεινα για πρόεδρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν με δέχτηκαν»

Ο Ερίκ Καντονά αποκάλυψε πως είχε προτείνει στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αναλάβει την προεδρία του συλλόγου. 

Καντονά: «Με πρότεινα για πρόεδρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν με δέχτηκαν»

Τα τελευταία χρόνια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θυμίζει τον παλιό καλό της εαυτό προκαλώντας τη μεγάλη δυσαρέσκεια των φίλων της.

Με δηλώσεις του σε ξένο Μέσο ο Ερίκ Καντονά αποκάλυψε πως πρότεινε στη διοίκηση να εκτελέσει χρέη προέδρου προκειμένου οι «κόκκινοι διάβολοι» να επιστρέψουν σε τροχιά επιτυχιών. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γάλλου, ο Γούντγουορντ δεν δέχτηκε την πρόταση του άλλοτε παίκτη της αγγλικής ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καντονά: «Ο Γούντγουορντ είναι εξαιρετικός στο μάρκετινγκ αλλά όχι στο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι πρέπει να έχουν έναν πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου, έναν πρόεδρο υπεύθυνο για θέματα διοίκησης/μάρκετινγκ και μετά έναν πρόεδρο ποδοσφαίρου, ο οποίος είναι υπεύθυνος για όλες τις αποφάσεις στο ποδόσφαιρο. Οπότε πρότεινα να είμαι ο πρόεδρος του ποδοσφαίρου. Πρώτα συνάντησα τον Φέργκιουσον να του το πω και μου είπε ότι είναι θαυμάσια ιδέα. Με γνώρισε στον Γούντγουορντ, συναντηθήκαμε κάποιες φορές, αλλά δεν με ήθελαν. Ακόμα πιστεύω εμένα ή κάποιον άλλο που να ασχολείται με τα θέματα του ποδοσφαίρου. Πρέπει να είναι κάποιος από την ομάδα, που ξέρει ποδόσφαιρο αλλά και το κλαμπ».