Σάουθγκεϊτ: «Είμαι ο κατάλληλος για να οδηγήσω την Αγγλία στο Μουντιάλ!»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δήλωσε σίγουρος ότι είναι ο κατάλληλος για να οδηγήσει τα «τρία λιοντάρια» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ παρότι η κριτική κι η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του στην χώρα έχει χτυπήσει ...κόκκινα!

Σάουθγκεϊτ: «Είμαι ο κατάλληλος για να οδηγήσω την Αγγλία στο Μουντιάλ!»

Αφού δεν λέει κανείς καλή κουβέντα για εκείνον, στην Αγγλία, αποφάσισε να ..αυτοδιαφημιστεί ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ο εκλέκτορας των «τριών λιονταριών» στον απόηχο της ισοπεδωτικής κριτικής για τη νέα ήττα από την Ιταλία, που διατήρησε χωρίς επιτυχία στους ομίλους του Nations League το αντιπρoσευτικό συγκρότημα της χώρας,... υποβιβάζοντας το στη 2η Κατηγορία (μαζί με την Ελλάδα προσεχώς...) αναφέρθηκε στο (ρητορικό) ερώτημα αν μπορεί να πορευθεί έτσι στο επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Άγγλος μάνατζερ ωστόσο δήλωσε πως είναι πεπεισμένος ότι είναι το κατάλληλο άτομο για να οδηγήσει την Αγγλία στο Μουντιάλ κι ότι εκεί η ομάδα του θα δείξει άλλο (καλύτερο...) «πρόσωπο»

«Κοιτάξτε, νομίζω ότι το κλίμα είναι αυτό που είναι αυτή τη στιγμή και πρέπει να το αποδεχτώ. Θεωρώ ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να οδηγήσω την ομάδα στο Μουντιάλ. Αυτή είναι η πιο σταθερή λύση αυτή τη στιγμή, χωρίς αμφιβολία.

Δεν νομίζω ότι η απόδοση κόντρα στην Ιταλία ήταν κακή και ξέρω ότι θα μας κατακρίνουν μόνο και μόνο επειδή έχουμε μια σειρά από ήττες.

Αλλά πρέπει να διαχωρίσω το καλοκαίρι και τις συνθήκες του καλοκαιρού από αυτόν τον αγώνα»,δήλωσε αρχικά και απάντησε εν συνεχεία ερωτηθείς για το αν παραμένει σίγουρος ότι η Αγγλία θα είναι διαφορετική στο Μουντιάλ:

«Ναι, χωρίς αμφιβολία. Παίζουμε με κάποιες ομάδες υψηλού επιπέδου και θα είμαστε καλύτεροι. Και ιδιαίτερα οι νεότεροι παίκτες, που συμμετείχαν σε αυτά τα παιχνίδια, θα έχουν μάθει πολλά από αυτούς.

Τώρα ξέρουμε το επίπεδο, τώρα ξέρουμε τι πρέπει να βελτιώσουμε και θα είμαστε σε καλύτερη θέση, έχοντας την ποιότητα των αγώνων που παίξαμε».