Κακά: «Καλύτερη μου ανάμνηση από τη Ρεάλ Μαδρίτης η στιγμή που έφυγα»

Ο Κακά σχολίασε τη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης με τη φανέλα της οποίας δεν κατάφερε να διακριθεί. 

Κακά: «Καλύτερη μου ανάμνηση από τη Ρεάλ Μαδρίτης η στιγμή που έφυγα»

Ο Κακά ύστερα από μία σπουδαία καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα απολαμβάνει πλέον την συνταξιοδότησή του. Ο Βραζιλιάνος ξεχώρισε με τη φανέλα της Μίλαν και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο η συνεργασία των δύο πλευρών δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, καθώς ο Κακά ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μετρήσει σε 120 συμμετοχές, 29 γκολ και 39 ασίστ.

Μιλώντας στη Marca ο Κακά αναφέρθηκε στη θητεία του στους Μαδριλένους λέγοντας μεταξύ άλλων: «Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά προτιμώ την ημέρα που επιβεβαιώθηκε ότι έφυγα, γιατί μίλησα με τον Πέρεθ και μου είπε ότι με έβλεπαν ως έναν εξαιρετικό επαγγελματία που είχε κάνει ό,τι ήταν δυνατό για να πετύχει σπουδαία αποτελέσματα στη Μαδρίτη, αλλά οι τραυματισμοί και τα λίγα λεπτά που μου έδωσε ο προπονητής δεν το επέτρεψαν. Ήταν μεγάλη ικανοποίηση γιατί ένιωσα ότι οι πόρτες του συλλόγου ήταν ανοιχτές για εμένα. Γι' αυτό δεν θα με ακούσετε ποτέ να μιλάω άσχημα για τη Ρεάλ ή τον Ζοσέ Μουρίνιο. Μάλιστα, όταν συνάντησα τον Φλορεντίνο στον τελικό του Champions League στο Παρίσι φέτος, αγκαλιαστήκαμε».