Τιάγκο Σίλβα: «Θέλω να συνεχίσω μέχρι τα 40 μου»

Ο 38χρονος Τιάγκο Σίλβα της Τσέλσι εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο για τουλάχιστον δύο ακόμα χρόνια.

Τιάγκο Σίλβα: «Θέλω να συνεχίσω μέχρι τα 40 μου»

Τι κι αν ο Τιάγκο Σίλβα διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να αποσυρθεί ακόμα από την ενεργό δράση, αλλά εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί για τουλάχιστον δύο ακόμα χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι, ο διεθνής στόπερ σημείωσε:

«Στόχος μου είναι να συνεχίσω να παίζω μέχρι τα 40 μου, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι στο κορυφαίο επίπεδο που βρίσκομαι τώρα. Εξαρτάται από τη φετινή σεζόν, αλλά και από το τι θα γίνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Επιπλέον, ρόλο παίζει και το αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό μου, αλλά θέλω να παίζω μέχρι τα 40 μου. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να μπορέσω να συνεχίσω μέχρι τότε στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο, ιδιαίτερα στην Premier League», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε κλείνοντας:

«Όποτε τελειώνω από την προπόνηση γυρίζω σπίτι και σκέφτομαι πως μπορώ να βελτιωθώ αύριο. Πρέπει να είμαι έτοιμος. Μπορεί να είμαι 38 ετών, αλλά νομίζω πως μπορώ να συνεχίσω να βοηθάω όσο περισσότερο γίνεται την Τσέλσι».