Μπαρτσελόνα: Σοβαρό πλήγμα με Αραούχο και Κουντέ, φόβοι για χειρουργείο στον Ουρουγουνό

Οι Ρόναλντ Αραούχο και Ζιλ Κουντέ τέθηκαν νοκ άουτ με τραυματισμούς για σεβαστό διάστημα, προκαλώντας εύλογα... πονοκέφαλο στον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ.

Μπαρτσελόνα: Σοβαρό πλήγμα με Αραούχο και Κουντέ, φόβοι για χειρουργείο στον Ουρουγουνό

Σοβαρό λόγο να... πονοκεφαλιάζει έχει αίφνης ο Τσάβι, βλέποντας δύο εκ των βασικών μονάδων της αμυντικής γραμμής της Μπαρτσελόνα να τίθενται νοκ άουτ με τραυματισμούς.

Ο λόγος για τους Ρόναλντ Αραούχο και Ζιλ Κουντέ, με αμφότερους χτυπούν τα παιχνίδια με τις εθνικές ομάδες της Ουρουγουάης (φιλικό με το Ιράν) και της Γαλλίας (ματς για το Nations League με την Αυστρία) αντίστοιχα.

Το πρόβλημα του πρώτου φαντάζει πιο σοβαρό, με τον Αραούχο να έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό στον δεξιό μηρό, ενώ ο Κούντε έπαθε θλάση στον δικέφαλο μηριαίο του αριστερού ποδιού και αναμένεται να λείψει για τρεις εβδομάδες ως και έναν μήνα.

Για τον Ουρουγουανό εικάζεται ότι ίσως χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, όπερ σημαίνει ότι η αρχική εκτίμηση των 6-7 εβδομάδων απουσίας πιθανότατα θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο παίκτες πολύ δύσκολα θα προλάβουν το clasico κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στις 16 Οκτωβρίου, ενώ θα χάσουν δεδομένα το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ίντερ για το Champions League στις 4 Οκτωβρίου.