Νιουκάστλ: Αποχώρησε τραυματίας από την αποστολή της Σουηδίας ο Ισάκ

Ο επιθετικός της Νιούκαστλ, Αλεξάντερ Ισάκ, αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την αποστολή της εθνικής ομάδας της Σουηδίας λόγω τραυματισμού.

Νιουκάστλ: Αποχώρησε τραυματίας από την αποστολή της Σουηδίας ο Ισάκ

Ο Ισάκ προπονήθηκε μόνος του την Τετάρτη (21/9) ενόψει των επερχόμενων αγώνων της Σουηδίας με την Σερβία και την Σλοβενία, αλλά έκτοτε έχει τέθηκε εκτός λόγω τραυματισμού.

Ο 23χρονος, ο οποίος εντάχθηκε στην Νιουκάστλ για το ποσό-ρεκόρ για τον σύλλογο των 63 εκατομμυρίων λιρών τον Αύγουστο, αξιολογήθηκε από το ιατρικό επιτελείο της Σουηδίας το απόγευμα της Τετάρτης πριν επιβεβαιωθεί η αποχώρησή του.

Ο Ισάκ είπε: «Είναι πολύ λυπηρό που πρέπει να φύγω από την ομάδα.

Είχα λαχτάρα να παίξω ξανά με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα. Εύχομαι στα παιδιά καλή τύχη το Σάββατο και την Τρίτη».

Δεν είναι ακόμη γνωστό πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Ισάκ, αλλά ο προπονητής της Νιουκάστλ, Έντι Χάουι θα ελπίζει ότι ο παίκτης που σημείωσε δύο γκολ στα τρία πρώτα παιχνίδια του θα είναι ικανός για την επιστροφή του συλλόγου στην Premier League κόντρα στην Φούλαμ την 1η Οκτωβρίου.

Ο Χάουι προβληματίζεται επίσης για την φυσική κατάσταση του Μπρούνο Γκιμαράες.

Ο μέσος θεωρείται ότι υπέστη ένα μικρό πρόβλημα στους μηρούς που αναμένεται να τον θέσει εκτός από το φιλικό της Βραζιλίας με την Γκάνα την Παρασκευή (23/9).

Ο Γκιμαράες θα παραμείνει στην αποστολή της Σελεσάο, ωστόσο, και θα μπορούσε να εμφανιστεί στο δεύτερο φιλικό της Βραζιλίας με την Τυνησία την Τρίτη.

Η ομάδα του Χάουι είναι 10η στην Premier League ύστερα από επτά αγώνες.