Το μήνυμα του Σονί μετά τον τραυματισμό του

Ο Κέβιν Σονί έστειλε το πρώτο του μήνυμα μετά τον τραυματισμό του με την Χατάισπορ.

Το μήνυμα του Σονί μετά τον τραυματισμό του

Στο πρώτο του παιχνίδι με τη Χατάισπορ ο Κέβιν Σονί στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στον τένοντας του αριστερού του μηριαίου κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 μήνες άρα θα χάσει το Μουντιάλ.

Ο Καμερουνέζος που αγωνίζεται στην τουρκική ομάδα με τη μορφή του δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης έστειλε το πρώτο του μήνυμα στον κόσμο μέσω των social media.

«Ήμουν τόσο χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα έπαιζα το πρώτο μου ματς στις 17 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Κάισερισπορ. Έμαθα για τον τραυματισμό μου στο τέλος του παιχνιδιού. Όλα μου τα συναισθήματα μετατράπηκαν σε στεναχώρια και πληγώθηκα βαθιά.

Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας, για την υποστήριξή σας και για το έντονο ενδιαφέρον σας. Η αποθεραπεία μου έχει ξεκινήσει. Υπόσχομαι πως θα δουλέψω σκληρά και θα γυρίσω όσο πιο σύντομα γίνεται στο γήπεδο», έγραψε ο Σονί.

Στο πρώτο του παιχνίδι με τη Χατάισπορ ο Κέβιν Σονί στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στον τένοντας του αριστερού του μηριαίου κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 μήνες άρα θα χάσει το Μουντιάλ. Ο Καμερουνέζος που αγωνίζεται στην τουρκική ομάδα με τη μορφή του δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης έστειλε το πρώτο του μήνυμα στον κόσμο μέσω των social media. «Ήμουν τόσο χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα έπαιζα το πρώτο μου ματς στις 17 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Κάισερισπορ. Έμαθα για τον τραυματισμό μου στο τέλος του παιχνιδιού. Όλα μου τα συναισθήματα μετατράπηκαν σε στεναχώρια και πληγώθηκα βαθιά. Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας, για την υποστήριξή σας και για το έντονο ενδιαφέρον σας. Η αποθεραπεία μου έχει ξεκινήσει. Υπόσχομαι πως θα δουλέψω σκληρά και θα γυρίσω όσο πιο σύντομα γίνεται στο γήπεδο», έγραψε ο Σονί.