Κούμαν: «Ο Λαπόρτα σαμποτάρισε την μεταγραφή Βαϊνάλντουμ στην Μπαρτσελόνα επειδή τον πρότεινα εγώ!»

Ο, Ρόναλντ Κούμαν, σε συνέντευξή του στην Ολλανδία ανέφερε, τη δική του εκδοχή για το πως ο «κλεισμένος», από την Μπαρτσελόνα, Βαϊνάλντουμ αντί για τους  Καταλανούς, κατέληξε στην Παρί Σεν Ζερμέν, ...χρεώνοντας την εξέλιξη στον, πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», Ζοάν Λαπόρτα, που σαμποτάρισε την μεταγραφή εξαιτίας της μεταξύ τους κόντρας...

Κούμαν: «Ο Λαπόρτα σαμποτάρισε την μεταγραφή Βαϊνάλντουμ στην Μπαρτσελόνα επειδή τον πρότεινα εγώ!»

Ενάμιση χρόνο μετά ο Ρόναλντ Κούμαν έδωσε τη δική του εκδοχή για το πως ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, παρότι «κλεισμένος» από την Μπαρτσελόνα κατέληξε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Κατά τον Ολλανδό ο συμπατριώτης του, δεν πήγε λόγω των παραπάνω χρημάτων στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, αλλά εξαιτίας της αναβλητικότητας του προέδρου της Μπάρτσα, Ζοάν Λαπόρτα, που ...σαμποτάρισε την υπόθεση σε μια κίνηση για να του κάνει τη ζωή ακόμη πιο δύσκολη, αφού ήταν ο Κούμαν που τον είχε προτείνει και τον είχε πείσει να έρθει στη Βαρκελώνη!

«Ήθελα να φέρω τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ στην Μπαρτσελόνα, αλλά ο πρόεδρος Λαπόρτα προτιμούσε να με εκνευρίζει και να καθυστερεί τη μεταγραφή. Ο Βαϊνάλντουμ επέλεξε να πάει στην Παρί αντί για την Μπαρτσελόνα γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην ολλανδική ιστοσελίδα ad.nl.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαϊνάλντουμ, ο οποίος δεν κατάφερε να πιάσει στην Παρί και παραχωρήθηκε δανεικός στη Ρόμα τη φετινή σεζόν, ενώ ο Κούμαν λίγους μήνες αργότερα απολύθηκε από τους Καταλανούς...