Οι 280 ημέρες του Μανωλά στον Ολυμπιακό και η Σάρτζα

Ο Κώστας Μανωλάς αποχωρεί από τον Ολυμπιακό μετά από 280 ημέρες και μετακομίζει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στη Σάρτζα. Πώς έφτασε σε αυτή τη μεταγραφή

Οι 280 ημέρες του Μανωλά στον Ολυμπιακό και η Σάρτζα

Η Αλ Σάρτζα είναι η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Μανωλάς. Πέρασαν 280 ημέρες από εκείνη τη θερμή υποδοχή στην πλατεία Αλεξάνδρας και ο Έλληνας στόπερ αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Δεν συμπληρώθηκε, δηλαδή χρόνος από την άφιξη του στην ομάδα του Πειραιά.

Φέτος ο Μανωλάς έκανε 8 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα και πέρσι είχε παίξει σε 14 παιχνίδια. Ο παίκτης γύρισε στην Ελλάδα με όλη του τη ψυχή και έκανε τα πάντα για να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα. Άφησε το μεγάλο συμβόλαιο που είχε στη Νάπολι για να βοηθήσει τις διαδικασίες να επιστρέψει.

Σε αυτό το διάστημα ο Μανωλάς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Έμεινε αρκετά διαστήματα εκτός αγώνων. Και φέτος ήταν στην σκιά των Μπα, Σισέ. Και αυτό έγινε εξαιτίας και των προβλημάτων που αντιμετώπιζε, αλλά και ο ίδιος καταλάβαινε ότι το σώμα του δεν ήταν όπως έπρεπε. Φαινόταν από τις αντιδράσεις του στο γήπεδο και από τους μορφασμούς του. Αλλιώς περίμενε την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και αλλιώς του βγήκε.

Θα μετακομίσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και θα συναντήσει εκεί τον παλιό του συμπαίκτη στη Ρόμα, τον Πιάνιτς. Ιδιοκτήτης της ομάδας είναι ο Σουλτάν Μοχάμεντ Αλ Κασίμι, κυβερνήτης του Εμιράτου της Σάρτζα. Ο Μανωλάς θα δοκιμάσει την τύχη του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και από τον Ολυμπιακό φεύγει σαν φίλος κι ας μην κατάφερε η δεύτερη θητεία του να είναι πετυχημένη.