Φρόιντ: Έμεινε στην Σάλτσμπουργκ και απέρριψε την Τσέλσι

Ο Κρίστοφ Φρόιντ ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στη θέση του αθλητικού διευθυντή της Σάλτσμπουργκ, παρά το έντονο ενδιαφέρον της Τσέλσι για την πρόσληψή του.

Φρόιντ: Έμεινε στην Σάλτσμπουργκ και απέρριψε την Τσέλσι

Στη θέση του αθλητικού διευθυντή της Σάλτσμπουργκ θα παραμείνει τελικά ο Κρίστοφ Φρόιντ, κόντρα στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από το σύλλογο για να συνεχίσει στην Τσέλσι.

Οι πρωταθλητές Αυστρίας ανακοίνωσαν πλέον πως ο 45χρονος δεν πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, κάτι το οποίο ξεκαθάρισε και ο ίδιος σε δηλώσεις του.

«Η Τσέλσι ενδιαφέρθηκε για εμένα και όταν σε προσεγγίζει ένας τόσο μεγάλος σύλλογος δεν έχεις παρά να το σκεφτείς. Ωστόσο, έφτασα στο συμπέρασμα πως βρίσκομαι σε πολύ καλά χέρια εδώ στην Σάλτσμπουργκ και πως δεν επιθυμώ να αλλάξει αυτό», σημείωσε ο Φρόιντ, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος των πρωταθλητών Αυστρίας υπογράμμισε με τη σειρά του:

«Ο Φρόιντ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά για εμάς όλα αυτά τα χρόνια και πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2026. Επιβεβαιώνουμε πως θα παραμείνει αθλητικός διευθυντής της Σάλτσμπουργκ. Φυσικά, με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της Τσέλσι και είχαμε μια ειλικρινή συζήτηση, αλλά το γεγονός είναι ότι παραμένει εδώ».