Λεβαντόφσκι: «Πιο πιθανό τώρα που είμαι στην Μπαρτσελόνα να πάρω τη Χρυσή Μπάλα»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μίλησε για την έως τώρα πορεία του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και σχολίασε και το παιχνίδι με τη Μπάγερν.

Λεβαντόφσκι: «Πιο πιθανό τώρα που είμαι στην Μπαρτσελόνα να πάρω τη Χρυσή Μπάλα»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βρίσκεται στην πατρίδα του για τα παιχνίδια της Εθνικής Πολωνίας και έκανε δηλώσεις για την έως τώρα πορεία του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Τόνισε, μάλιστα πως τώρα που αγωνίζεται στους Καταλανούς μπορεί να πάρει και τη Χρυσή Μπάλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεβαντόφσκι:

«Δεν περίμενα πως οι φίλοι της Μπαρτσελόνα να τραγουδούν για μένα στο «Καμπ Νου». Αυτό με έκανε να νιώθω σαν να είμαι μέλος της ομάδας εδώ και πάρα πολύ καιρό».

Για την Χρυσή Μπάλα: «Γνωρίζω πως η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα της οποίας ποδοσφαιριστές έχουν κερδίσει περισσότερες φορές αυτό το βραβείο. Έχω την εντύπωση πως είναι πιθανότερο να πάρω την Χρυσή Μπάλα τώρα που είμαι στην Μπαρτσελόνα, παρά όταν ήμουν στην Μπάγερν».

Για τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα: «Νιώθω σαν να έχω καινούρια παιχνίδια στα χέρια μου και παίζω μαζί τους. Από τις πρώτες μου μέρες στην Μπαρτσελόνα ένιωσα πως βρίσκομαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Νιώθω άνετα, όχι μόνο λόγω του συλλόγου, αλλά και λόγω της ατμόσφαιρας. Οι συμπαίκτες μου και ολόκληρη η ομάδα μου συμπεριφέρονται άψογα. Όλα αυτά με κάνουν να νιώθω προνομιούχος. Η μεταγραφή μου στην Μπαρτσελόνα μου έδωσε μεγάλη ώθηση. Ανέβασε την αυτοπεποίθησή μου. Δεν φοβάμαι τον διαφορετικό ρόλο που έχω και είμαι περήφανος για τον εαυτό μου. Μοιράζομαι τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου με τους νεότερους στην ομάδα».

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν: «Το παιχνίδι με την Μπάγερν ήταν ένα μάθημα για εμάς. Πριν το παιχνίδι δεν πιστεύαμε πως θα μπορούσαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες. Αλλά αυτό το ματς μας έδειξε τι μπορούμε να καταφέρουμε σε δύσκολους αγώνες. Αξίζαμε τη νίκη ή, τουλάχιστον, την ισοπαλία».