Κάριους: «Ο Κλοπ ήθελε να μείνω στην Λίβερπουλ»

Ο πρώην τερματοφύλακας της Λίβερπουλ αποκάλυψε ότι ο τεχνικός των "Reds" του ζήτησε να παραμείνει στο σύλλογο. 

Κάριους: «Ο Κλοπ ήθελε να μείνω στην Λίβερπουλ»

Υπήρξε -χωρίς αμφιβολία- το πρόσωπο του τελικού του Champions League, που διεξήχθη τον περασμένο Μάϊο και βρήκε νικήτρια την Ρεάλ Μαδρίτης επί της Λίβερπουλ με 3-1. Ο λόγος για τον Λορίς Κάριους, το παιδαριώδες λάθος του οποίου, άνοιξε τον δρόμο στους «μερένχες» για την κατάκτηση του τροπαίου.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις που ακολούθησαν, ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, ήθελε να διατηρήσει τον συμπατριώτη του τερματοφύλακα στο δυναμικό της ιστορικής ομάδας. Ομως ο Κάριους, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη χώρα και συγκεκριμένα στο τουρκικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Μπεσίκτας.

«Ο Κλοπ μου είπε πως θα ήθελε να παραμείνω στην ομάδα, δεδομένου πως θέλει να έχει ποιοτικούς παίκτες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 25χρονος Κάριους και πρόσθεσε: «Του μίλησα και του είπα την απόφαση μου. Είναι σημαντικό για εμένα να παίξω στην Μπεσίκτας. Πιστεύω πως ήταν μία καλή συμφωνία για όλους. Μου ευχήθηκε το καλύτερο και επανέλαβε πως θα ήθελε να μείνω. Είμαι ακόμη νέος για τερματοφύλακας. Στόχος μου είναι να ανοίξω ένα νέο κεφάλιο στην καριέρα μου κι ελπίζω να κατακτήσω πολλούς τίτλους με την Μπεσίκτας».