Φούντας: «Δεν χρησιμοποίησα τη λέξη που με κατηγορούν. Απορρίπτω τον ρατσισμό σε κάθε μορφή του»

Ο Ταξιάρχης Φούντας με ανάρτησή του πήρε θέση για τις κατηγορίες προς το πρόσωπό του για ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος αντιπάλου του, στο παιχνίδι της Ντι Σι Γιουνάιτεντ με την Ίντερ Μαϊάμι.

Φούντας: «Δεν χρησιμοποίησα τη λέξη που με κατηγορούν. Απορρίπτω τον ρατσισμό σε κάθε μορφή του»

Μία απάντηση έδωσε ο Ταξιάρχης Φούντας για τις κατηγορίες προς το πρόσωπό του για ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος αντιπάλου του, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ντι Σι Γιουνάιτεντ με αντίπαλο την Ίντερ Μαϊάμι στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Με την λίγκα της χώρας να έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση, ο Έλληνας επιθετικός ξεκαθάρισε ότι δεν χρησιμοποίησε τη λέξη «νέγρο» τον Τζαμαϊκανό στόπερ της Ίντερ Μαϊάμι, Ντέιμιαν Λόου.

«Δεν χρησιμοποίησα τη λέξη την οποία με κατηγορούν ότι χρησιμοποίησα. Αυτήν τη απεχθή ρατσιστική προσβολή την αποκηρύσσω και δεν τη χρησιμοποίησα. Ειπώθηκαν πολλές κουβέντες στο γήπεδο, αλλά δεν επιτέθηκα ρατσιστικά σε κανέναν. Απορρίπτω τον ρατσισμό σε κάθε μορφή του. Είναι απεχθής.

Έχω πολλούς φίλους από πολλές κουλτούρες. Πάντα σέβομαι την κουλτούρα, τη θρησκεία και το χρώμα δέρματος κάθε ατόμου και γι' αυτό είμαι πολύ αναστατωμένος από αυτήν την κατηγορία και λυπημένος που κατηγορήθηκα λανθασμένα», ανέφερε ο Φούντας σε ανάρτησή του.