Οπαδοί Ίντερ: «Η κατάσταση δεν λύνεται με ένα απλό... "διώξτε τον Ιντζάγκι"»

Σε ανακοίνωση του σύνδεσμος οπαδών της Ίντερ τονίζει πως το πρόβλημα στην ομάδα δεν λύνεται απλά με την αντικατάσταση του Σιμόνε Ιντζάγκι.

Οπαδοί Ίντερ: «Η κατάσταση δεν λύνεται με ένα απλό... "διώξτε τον Ιντζάγκι"»

Η Ίντερ γνώρισε βαριά ήττα με 3-1 από την Ουντινέζε στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Serie A και ο σύνδεσμος οπαδών της Ίντερ «Inter Milan Curva Nord» εξέδωσε ανακοίνωση αναφερόμενος και στο θέμα του προπονητή.

Σύμφωνα με τους οπαδούς της Ίντερ η κατάσταση δε λύνεται με μια απλή αλλαγή προπονητή, ενώ ασκεί σκληρή κριτική στους παίκτες λέγοντας χαρακτηριστικά πως βάζουν το «εγώ» τους πάνω από την ομάδα.

Με την ήττα αυτή η Ίντερ - που είναι η τρίτη της φέτος στο πρωτάθλημα Ιταλίας - πέφτει στην 7η θέση της βαθμολογίας της Serie A.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ανοχή μας τελείωσε. Ο προπονητής σίγουρα έχει κάνει λάθη, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι από το ξεκίνημα της σεζόν βάζουν το εγώ τους πάνω από την ομάδα. Αυτό δεν είναι αποδεκτό. Η κατάσταση είναι περίπλοκη και δεν λύνεται με ένα από «διώξτε τον Ιντζάγκι». Μετά τη διακοπή για τις εθνικές, πρέπει να γίνουν αλλαγές. Όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Παλεύουμε όλοι μαζί και μαζί τα καταφέρνουμε».