Σκληρή κριτική σε Σιμόνε Ιντζάγκι μετά την ήττα της Ίντερ από την Ουντινέζε

Ο τεχνικός της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι μίλησε για την κριτική που δέχτηκε μετά την ήττα από την Ουντινέζε.

Σκληρή κριτική σε Σιμόνε Ιντζάγκι μετά την ήττα της Ίντερ από την Ουντινέζε

Δεν τίθεται προς το παρόν θέμα προπονητή στην Ίντερ μετά την ήττα από την Ουντινέζε με 1-3, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Σιμόνε Ιντζάγκι έχει αρχίσει να δέχεται έντονη κριτική.

Σε δηλώσεις του ο τεχνικός των «νερατζούρι» αναφέρθηκε σε όλα όσα έγιναν στο Ούντινε και ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα.

Αναλυτικά:
«Η Ουντινέζε κέρδιζε όλες τις μονομαχίες και άλλαξα Μχιταριάν και Μπαστόνι στο ημίχρονο, διότι είχαν ήδη πάρει κίτρινη κάρτα. Η Ουντινέζε έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και νίκησε δίκαια. Εμείς δεν μπορέσαμε να δώσουμε συνέχεια στις δύο προηγούμενες νίκες μας και ο κύριος υπεύθυνος είμαι εγώ. Μας έλειπε η αποφασιστικότητα, πρέπει να αναθεωρήσουμε μερικά πράγματα».
«Στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια μας έχουμε δεχθεί 9 γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα τους δώσαμε 9 κόρνερ, κάποια στιγμή θα δεχόμασταν γκολ. Αυτή ήταν μια ήττα που μας πόνεσε πολύ. Εγώ και το επιτελείο μου συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά, αλλά αυτή η ήττα μας αφήνει μπερδεμένους. Όταν έχεις λιγότερη αποφασιστικότητα από τους αντιπάλους σου, θα τιμωρηθείς»
.