Αριβαμπένε (CEO Γιουβέντους): «Θα ήταν παράλογο να απολύσουμε τώρα τον Αλέγκρι»

Δεν προτίθενται να απολύσουν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι οι άνθρωποι της Γιουβέντους, όπως δήλωσε ο CEO των Ιταλών, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε.

Αριβαμπένε (CEO Γιουβέντους): «Θα ήταν παράλογο να απολύσουμε τώρα τον Αλέγκρι»

Όπως είναι λογικό, το μέτριο ξεκίνημα της Γιουβέντους και στην φετινή σεζόν έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στους φίλους της ομάδας, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να έχει πέσει σε δυσμένεια μεταξύ αυτών.

Ο Ιταλός τεχνικός άλλωστε ακόμα πασχίζει να ανακαλύψει τη φόρμουλα που θα επαναφέρει την αγωνιστική εικόνα της Γηραιάς Κυρίας σε υψηλά στάνταρ απόδοσης και που θα σιγάσει οριστικά τις φωνές που ζητούν σε επιτακτικό ύφος την άμεση απόλυσή του.

Κάτι τέτοιο πάντως δεν φαίνεται πιθανό αυτήν την ώρα αφού η διοίκηση της Γιουβέντους προς το παρόν δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να τον απολύσει.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο CEO των Ιταλών, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, ο οποίος κατέστησε σαφές πως τη δεδομένη στιγμή θα ήταν εντελώς παράλογο για τις δυο πλευρές να διακόψουν την συνεργασία τους:

«Θα ήταν εντελώς παράλογο να απολύσουμε τον Αλέγκρι αυτή τη στιγμή. Ο Αλέγκρι έχει ένα πρότζεκτ με ορίζοντα τετραετίας. Είναι ένα μακρόπνοο σχέδιο, στο οποίο έχω λόγο κι εγώ σαν CEO» ήταν τα λόγια του.