Αλέγκρι: «Με διασκεδάζει να λένε ότι απολύομαι»

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αντιμετώπισε με χιούμορ τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομα του και το μέλλον του.

Αλέγκρι: «Με διασκεδάζει να λένε ότι απολύομαι»

Το ξεκίνημα της Γιουβέντους τη φετινή σεζόν είναι κάκιστο κάτι που αποτυπώνεται τόσο στα αποτελέσματα της όσο και στις εμφανίσεις της. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει και έντονη φημολογία για το μέλλον του προπονητής «Γιούβε», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο κόουτς των «μπιανκονέρι» φέρεται να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αλλά ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τη Μόντσα αντιμετώπισε όλη αυτή την κατάσταση με χιούμορ λέγοντας πως τον διασκεδάζει.

Αναλυτικά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δήλωσε:

«Είμαι ικανοποιημένος για τις φήμες περί απομάκρυνσης του Αλέγκρι, ήταν κάτι που μου έλειπε, ήταν μία έλλειψη που ένιωθα. Με τη διοίκηση μιλάμε για όλες τις ημέρες με ήρεμο τρόπο και τα αναλύουμε. Δίνω πάντα εξηγήσεις στη διοίκηση.

Θα πρέπει να σκέφτομαι τη δουλειά, να παραμείνουμε ήρεμοι επειδή μόνο να βελτιωθούμε μπορούμε. Ξέρετε γιατί μου έλειπε να μιλάμε για την απόλυση; Επειδή όταν υπάρχει ένα μισό αποτέλεσμα, ο Αλέγκρι είναι υπό αμφισβήτηση.

Με διασκεδάζει, σας καταλαβαίνω πολύ. Πιστεύω ότι μιλάω αρκετά ιταλικά και ότι μιλάω σωστά. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνουμε. Είναι φυσιολογικό τα αποτελέσματα να κρίνουν τη δουλειά τη δική μου και του επιτελείου μου αλλά είναι λογικό», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στο παιχνίδι με τη Μόντσα σχολίασε: «Αντίδραση; Θα πρέπει να έχουμε μεγάλο σεβασμό απέναντι στην Μόντσα. Εντός έδρας έχει κάνει μεγάλα ματς, έχει καλές μονάδες. Τι έχω κάνει λάθος ως τώρα; Ίσως στις αλλαγές, ίσως στην προετοιμασία, έχω κάνει αρκετά λάθη. Υπάρχουν κάποιοι που βλέπουν αρνητικά πράγματα και εγώ που βλέπω μέσα στα αρνητικά μία πιθανότητα βελτίωσης».