Μαντί Καμαρά: «Ο Μανωλάς μου είπε πολύ καλά λόγια για τη Ρόμα»

Ο Μαντί Καμαρά παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους και αναφέρθηκε στη συνομιλία που είχε με τον Κώστα Μανωλά για τη μεταγραφή του στη Ρόμα.

Μαντί Καμαρά: «Ο Μανωλάς μου είπε πολύ καλά λόγια για τη Ρόμα»

Ο Μαντί Καμαρά συνεχίζει την καριέρα του στη Ρόμα με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα οι δύο ομάδες συμφώνησαν να μπει και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2023.

Την Παρασκευή (16/9) ο ποδοσφαιριστής παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους και αναφέρθηκε στη μετακίνηση του στη Ρώμη, ενώ αποθέωσε τον Ζοσέ Μουρίνιο.

«Πολλές ομάδες μου έκαναν πρόταση και δεν ήμουν σίγουρος τι να κάνω. Όταν όμως εμφανίστηκε η Ρόμα δεν είχα αμφιβολία. Μίλησα με τον Μουρίνιο που μου εξήγησε το πρότζεκτ και αμέσως επέλεξα να έρθω εδώ. Είμαι περήφανος που εργάζομαι για έναν από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου», είπε χαρακτηριστικά ο Μαντί.

Ακόμη αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είχε συζήτηση με τον Κώστα Μανωλά για το θέμα της μετακίνησης του στη Ρόμα. «Ναι, μίλησα με τον Μανωλά, μετά τη συμφωνία με τη Ρόμα. Μου είπε πολλά καλά λόγια για να την ομάδα, πόσο εξαιρετικό κλαμπ είναι και την ζεστασιά που θα βρω εδώ. Ο Ολυμπιακός έχει καταπληκτικούς οπαδούς, όπως και η Ρόμα».

Μίλησε επίσης με περηφάνια για τους νέους του συμπαίκτες λέγοντας: «Θέλω να μείνω για αρκετό καιρό, θα ήταν το όνειρό μου και θέλω να δουλέψω για να τα καταφέρω. Το να μοιράζομαι τα αποδυτήρια με παίκτες όπως ο Μάτιτς, ο Κριστάντε, ο Πελεγκρίνι ή ο Βαϊνάλντουμ, με τους οποίος έπαιζε στο PlayStation, με κάνει να νιώθω υπερήφανος».