«Όχι» του Καβάνι στην Ουρουγουάη για τη Βαλένθια

Ο Έντισον Καβάνι δεν θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Ουρουγουάης προκειμένου να μείνει στη Βαλένθια και να δουλέψει με την ομάδα του.

«Όχι» του Καβάνι στην Ουρουγουάη για τη Βαλένθια

Ο Έντισον Καβάνι ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Βαλένθια, αφού βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Θέλτα. Το περασμένο καλοκαίρι ο Ουρουγουανός απέρριψε πρόταση της Μπόκα Τζούνιορς, αφού ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο στην Ισπανία. Ο Τζενάρο Γκατούζο, μάλιστα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως ο ποδοσφαιριστής είχε επικοινωνία με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Ντιέγκο Αλόνσο και αποφάσισε να μην πάει στα φιλικά παιχνίδια με Ιράν (23/9) και Καναδά (27/9).

«Ο Καβάνι είναι καλά, το Σάββατο θα είναι στο παιχνίδι μαζί μας. Θα αποφασίσουμε αν μπορεί να παίξει από το πρώτο λεπτό ή όχι, αλλά είναι στην ομάδα, έχει προπονηθεί καλά όλη την εβδομάδα και είναι πολύ χαρούμενος που είναι μαζί μας. Τι περιμένω από αυτόν; Ελπίζω να σκοράρει, η ιστορία του ως ποδοσφαιριστής είναι ότι όταν είναι καλά πάντα βάζει γκολ, είναι παίκτης με απίστευτη εμπειρία.

Μου αρέσει όταν οι παίκτες της ομάδας μου λαμβάνουν κλήση στην εθνική, γιατί αυτό σημαίνει ότι παίζουν καλά. Ο Καβάνι δεν θα πάει, μιλάει με τον προπονητή και θα μείνει μαζί μας. Αν παίξει κανονικά αύριο, θα έπρεπε να φύγει γιατί είναι καλά, αλλά αποφάσισε να μείνει και να δουλέψει στη Βαλένθια», είπε ο Τζενάρο Γκατούζο.