Αλέγκρι: «Δεν αισθάνομαι καθόλου κίνδυνο»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παρά την ήττα της ομάδας του δήλωσε πως δεν αισθάνεται ότι η κινδυνεύει η θέση του στη Γιουβέντους.

Αλέγκρι: «Δεν αισθάνομαι καθόλου κίνδυνο»

Η Γιουβέντους ηττήθηκε από τη Μπενφίκα, αλλά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δήλωσε ότι δεν αισθάνεται να κινδυνεύει η θέση του. Παρά το γεγονός πως η ομάδα του ηττήθηκε στην έδρα της για το Champions League ο τεχνικός των «μπιανκονέρι» δεν φοβάται πως θα αντικατασταθεί.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Γιουβέντους που χάνει τα δύο πρώτα παιχνίδια στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Επίσης και στο πρωτάθλημα το ξεκίνημα που έχει κάνει δεν είναι καθόλου καλό, καθώς βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας.

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε για το πώς αισθάνεται μετά την ήττα της Τετάρτης είπε: «Δεν αισθάνομαι καθόλου κίνδυνο. Αυτές οι στιγμές είναι μέρος του ποδοσφαίρου.

Μεγάλη ανατροπή: Η Αλ Ραγιάν τον άφησε ελεύθερο - Υπέγραψε στον Ολυμπιακό

Είναι η πρώτη φορά που χάνουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια στο Champions League. Στο 2-1 το παιχνίδι τελείωσε, θα μπορούσαν να έχουν κάνει το 3-1 ή το 4-1. Θα μπορούσαμε επίσης να είχαμε ισοφαρίσει, αλλά η απόδοση μας, ήταν κατώτερη των προσδοκιών».