Τούχελ: «Είμαι συντετριμμένος που τελείωσε ο χρόνος μου στην Τσέλσι»

Ο Τόμας Τούχελ αποχαιρέτισε την Τσέλσι με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media εκφράζονται της στεναχώρια του για το γεγονός ότι απομακρύνθηκε από το κλαμπ.

Τούχελ: «Είμαι συντετριμμένος που τελείωσε ο χρόνος μου στην Τσέλσι»

Ο Τόμας Τούχελ αποτελεί παρελθόν για την Τσέλσι και λίγες ημέρες μετά το διαζύγιο του με την Τσέλσι την αποχαιρέτισε από τα social media.

Ο Γερμανός προπονητής εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι έφυγε από το κλαμπ, πληρώνοντας το κάκιστο ξεκίνημα που έκαναν οι «μπλε» στη σεζόν.

Αναλυτικά ο Τόμας Τούχελ έγραψε στο μήνυμα του:

«Πρόκειται για μια από τις πιο δύσκολες ανακοινώσεις που έχω γράψει ποτέ μου. Και είναι μια που ήλπιζα ότι δεν θα χρειαζόταν να γράψω για πολλά χρόνια. Είμαι συντετριμμένος που ο χρόνος μου στην Τσέλσι τελείωσε.

Είναι ένα κλαμπ που ένωσα σαν το σπίτι μου, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Ευχαριστώ πολύ όλο το προσωπικό, τους παίκτες, τους οπαδούς που με έκαναν να αισθανθώ ευπρόσδεκτος από την αρχή.

Η περηφάνια και η χαρά που ένιωσα όταν βοήθησα τον σύλλογο να κατακτήσει το Champions League και το Μουντιάλ Συλλόγων θα με ακολουθούν για πάντα. Είναι τιμή μου που ήμουν μέρος της ιστορίας αυτού του συλλόγου και οι αναμνήσεις των τελευταίων 19 μηνών θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου» έγραψε χαρακτηριστικά».