Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ 0-0: «Άσφαιρη» η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού

Η Φράιμπουργκ, στο τελευταίο της παιχνίδι πριν το ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa League, έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο την Γκλάντμπαχ για την 6η αγωνιστική της Bundesliga.

Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ 0-0: «Άσφαιρη» η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού

«Άσφαιρη» έμεινε η Φράιμπουργκ στο τελευταίο της παιχνίδι πριν τη μάχη με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», την προσεχή Πέμπτη (15/9), για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο σύλλογος «κόλλησε» στο 0-0 στην έδρα του με αντίπαλο την Γκλάντμπαχ για την 6η «στροφή» της Bundesliga και με το αποτέλεσμα αυτό πέταξε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Συγκεκριμένα έφτασε τους 13 πόντους και έμεινε στο -1 από την πρωτοπόρο Ουνιόν Βερολίνου.

Τόσο κατά τη διάρκεια του πρώτου όσο και του δευτέρου ημιχρόνου τόσο η Φράιμπουργκ όσο και η Γκλάντμπαχ είχαν ευκαιρίες για να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος. Εκ του αποτελέσματος όμως, τις είδαν να περνούν ανεκμετάλλευτες και το 0-0 παρέμεινε ανέπαφο ως το σφύριγμα του διαιτητή για τη λήξη, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται έτσι τον πόντο.

H Φράιμπουργκ αγωνίστηκε με τους Φλέκεν, Σιντίγια, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Γκίντερ, Έγκεσταϊν (68’ Καϊτέλ), Χέφλερ, Ντοάν (81’ Σάντε), Κιέρε (69’ Γέονγκ), Γκρίφο (82’ Βάισχαουπτ), Γκρέγκοριτς.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (9/9)
Βέρνερ Βρέμης – Άουγκσμπουργκ 0-1

ΣΑΒΒΑΤΟ (10/9)
Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 2-2, Λειψία – Ντόρτμουντ 3-0, Χόφενχαϊμ – Μάιντς 4-1, Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βόλφσμπουργκ 0-1, Χέρτα Βερολίνου – Λεβερκούζεν 2-2, Σάλκε – Μπόχουμ 3-1

ΚΥΡΙΑΚΗ (11/9)
Κολωνία – Ουνιόν Βερολίνου 0-1
(3’ αυτ. Χούμπερς)

Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ 0-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ