Μαρσιάλ: «Δεν με σεβάστηκε ο Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ»

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι Μαρσιάλ, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ζοσέ Μουρίνιο, όταν ο τελευταίος ήταν στον πάγκο της αγγλικής ομάδας.

Μαρσιάλ: «Δεν με σεβάστηκε ο Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ»

Κάθε άλλο παρά καλά λόγια είχε να πει ο Άντονι Μαρσιάλ για τη συνεργασία του με τον Ζοσέ Μουρίνιο, όταν ο τελευταίος ήταν στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γάλλος επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» μιλώντας στο «France Football» εξέφρασε την άποψή του ότι αδικήθηκε από τον Πορτογάλο τεχνικό, ενώ εξαιτίας του απουσίασε και από την αποστολή της εθνικής του ομάδας για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018.

«Όλα ξεκίνησαν με το νούμερο φανέλας. Κατά τη διάρκεια των διακοπών, μου έστειλε ένα μήνυμα ρωτώντας με αν θα αντάλλαζα το Νο9 με το Νο. 11, εξηγώντας μου ότι ήταν υπέροχο γιατί ήταν το νούμερο του θρύλου Ράιαν Γκιγκς.

Του είπα ότι σεβόμουν απεριόριστα τον Γκιγκς, αλλά θα προτιμούσα να κρατήσω το Νο9 που είχα. Όταν επέστρεψα όμως, είδα ότι είχα τη φανέλα με το Νο11, η ιστορία δεν πήγε καλά.

Δεν με σεβάστηκε ανοικτά. Μίλησε για μένα στον Τύπο, όπως είχε κάνει με τον Καρίμ Μπενζεμά στη Ρεάλ . Τη σεζόν 2017/18, ήμουν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρώτο μέρος της σεζόν, έφερε τον Αλέξις Σάντσες και μετά δεν έπαιξα πολύ.

Ήταν και το Μουντιάλ 2018, κάτι που μου κόστισε πολύ στο τέλος, ειδικά αφού κέρδισε η εθνική Γαλλίας. Έπρεπε να ήμουν κι εγώ εκεί», είπε ο διεθνής άσος.