Τότι: «Η Ίλαρι μου υπεξαίρεσε τις θυρίδες μου μαζί με τον πατέρα της»!

Ο Φραντσέσκο Τότι αρνήθηκε ότι απάτησε την πρώην σύζυγο του Ίλαρι Μπλάζι πρώτος, αλλά ότι εκείνη κι ο πατέρας της του υπεξαίρεσαν πολύτιμα αντικείμενα από τις θυρίδες του

Τότι: «Η Ίλαρι μου υπεξαίρεσε τις θυρίδες μου μαζί με τον πατέρα της»!

Δύο μήνες μετά την ανακοίνωση ότι Φραντσέκο Τότι και Ίλαρι Μπλάζι χωρίζουν ο παλαίμαχος Ιταλός άσος μιλώντας στην «Corriere della Sera», αρνήθηκε ότι πρόδωσε την πρώην σύζυγό του (πρώτος), ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως εκείνη μαζί με τον πατέρα της του πήραν τα ρολόγια, αδειάζοντας του τις θυρίδες.

«Δεν είναι αλήθεια ότι ήμουν ο πρώτος που πρόδωσε. Έχω διαβάσει πάρα πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες εβδομάδες και μερικά από αυτά έχουν στεναχωρήσει τα παιδιά μου: φτάνει. Έχω περάσει μια δύσκολη περίοδο, πρώτα γιατί σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο. Μετά ακολούθησε ο θάνατος του πατέρα μου από τον κορονοϊό και τότε ακριβώς όταν χρειαζόμουν περισσότερο από τοτέ τη γυναίκα μου δεν ήταν εκεί.

Αλλά έχω και ελαττώματα, έπρεπε να της αφιερώνω περισσότερο χρόνο και προσοχή. Πέρυσι τον Σεπτέμβριο ξεκίνησαν οι φήμες: "Η Ίλαρι έχει άλλον. Πράγματι, περισσότερους από έναν". Και μετά ήρθαν για μηνύματα του τύπου: "Ας συναντηθούμε στο ξενοδοχείο", τα οποία απευθύνονταν στην κομμώτρια και φίλη της, Αλέσια Σολιντάνι.

Η Ίλαρι μού πήρε τη συλλογή των ρολογιών μου, υπάρχουν και μερικά Rolex μεγάλης αξίας, άδειασε τις θυρίδες ασφαλείας μαζί με τον πατέρα της. Θέλω να προστατεύσω τα παιδιά μου, τους ανθρώπους που αγαπώ περισσότερο από τον εαυτό μου. Ελπίζει σύντομα να καταλήξουμε σε συμφωνία για τη βίλα και για όλα τα υπόλοιπα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 45χρονος πρώην αρχηγός της Ρόμα