Κάντιθ-Μπαρτσελόνα: Οπαδός κατέρρευσε στην εξέδρα, «πάγωσε» το γήπεδο

Το παιχνίδι της Κάντιθ με την Μπαρτσελόνα διεκόπη στο 83ο λεπτό, όταν ένας οπαδός αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας στις κερκίδες του γηπέδου.

Κάντιθ-Μπαρτσελόνα: Οπαδός κατέρρευσε στην εξέδρα, «πάγωσε» το γήπεδο

Εφιαλτικές στιγμές βίωσαν άπαντες στην έδρα της Κάντιθ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα για την 5η αγωνιστική της La Liga. Στο 83ο λεπτό της συνάντησης το παιχνίδι των δύο συλλόγων διεκόπη, όταν ένας φίλαθλος στις κερκίδες του γηπεδούχου αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και κατέρρευσε.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίησε στο γήπεδο για να προσφερθούν στον οπαδό οι πρώτες βοήθειες, ενώ χαρακτηριστική ήταν η εικόνα με τον Λεντέσμα της Κάντιθ να μεταφέρει το κιτ του απινιδωτή στις κερκίδες, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό. Σύμφωνα με τη «Marca» πρόκειται για ηλικιωμένο άνδρα, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για καρδιακή προσβολή.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, άπαντες παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα την προσπάθεια των γιατρών να σώσουν τη ζωή του φιλάθλου, ενώ ο διαιτητής έδωσε τελικά εντολή στους παίκτες να πάνε στα αποδυτήρια.

Νεότερες πληροφορίες από την Ισπανία υποστηρίζουν ότι ο θεατής τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπως επίσης και το ότι οι γιατροί κατάφεραν τελικά να τον σταθεροποιήσουν.