Γκαλτιέ: Διαψεύδει τα προβλήματα στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ επεσήμανε πως οι σχέσεις του Κιλιάν Εμπαπέ, με τον Νεϊμάρ είναι καλές διαψεύδοντας πως υπάρχουν τριγμοί στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν.

Γκαλτιέ: Διαψεύδει τα προβλήματα στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν

Δεν ήταν λίγα τα σενάρια που ήθελαν τις σχέσεις των Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ να έχουν διαρρηχθεί.

Εντούτοις, ο Κριστόφ Γκαλτιέ τεχνικός έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει παρατηρήσει κάποια αρνητική διάθεση ανάμεσα στους δυο παίκτες και πως οι δυο τους, μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, θα πρέπει να μάθουν να κάθονται και στον πάγκο, όταν αυτό χρειαστεί. Την ίδια ώρα, ο τεχνικός των πρωταθλητών Γαλλίας προανήγγειλε, αλλαγές στο αμυντικό κομμάτι της τακτικής.

Συγκεκριμένα,ο Γκαλτιέ δήλωσε στον γαλλικό Τύπο: «Η σχέση τους είναι καλή. Αναζητούν ο ένας τον άλλον στην προπόνηση, συναναστρέφονται. Συζήτησαν και δεν υπάρχουν προβλήματα. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Κιλιάν θα δώσει εξαιρετικές ασίστ στον Νεϊμάρ. Δεν είδα ότι υπήρχε κάτι αρνητικό στο ματς με τη Γιουβέντους. Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε τον Νεϊμάρ, τον Εμπαπέ και τον Μέσι στον πάγκο. Είναι πιθανό ένας από αυτούς να ξεκουράζεται. Επίσης, δε θα υπάρξουν αλλαγές τακτικής σε αμυντικό επίπεδο».