Ίντερ: Οι Κινέζοι ιδιοκτήτες έβαλαν πωλητήριο!

Η οικογένεια Ζανγκ έδωσε εντολή στη Goldman Sachs, να βρει αγοραστή για το πακέτο μετοχών της ομάδας, αντί του ποσού των 1,2 δισ. ευρώ.

 Ίντερ: Οι Κινέζοι ιδιοκτήτες έβαλαν πωλητήριο!


Οι Κινέζοι ιδιοκτήτες της Ίντερ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, έβαλαν πλέον πωλητήριο στην ομάδα τους και έθεσαν μάλιστα την τιμή προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια Ζανγκ έδωσε εντολή στη Goldman Sachs, στην τράπεζα που είχε μεσολαβήσει για το δάνειο των «νερατζούρι» από το Oaktree Capital Group, να βρει αγοραστή για την Ιντερ που θα δώσει 1,2 δισ. ευρώ.

Αυτή είναι η τιμή που έχει οριστεί και φαίνεται πως πλέον μετράμε αντίστροφη για την αποχώρηση των Κινέζων από τον σύλλογο.

Η απόφαση, πάντως, της οικογένειας Ζανγκ για την πώληση της Ίντερ δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη. Συχνά-πυκνά στην Ιταλία είχαν αναπτυχθεί κατά το παρελθόν σενάρια περί πώλησης της ομάδας, τα οποία πλέον φαίνεται πως έχουν βάση.

H οικογένεια Ζανγκ και η εταιρεία τους «Suning» έχουν στα χέρια τους τις μετοχές της Ίντερ από το 2016 (όταν τις αγόρασαν από τον Έρικ Τοχίρ), δηλαδή εδώ και μια εξαετία με μεγαλύτερη επιτυχία τους να είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2021.