Κετσπάγια: «Πιστεύω στους Κύπριους ποδοσφαιριστές»

Παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής της εθνικής Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια

Κετσπάγια: «Πιστεύω στους Κύπριους ποδοσφαιριστές»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε για πρώτη φορά στα ΜΜΕ από την ημέρα που ανέλαβε τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή και στις πρώτες του δηλώσεις, επανέλαβε την εμπιστοσύνη του στους Κύπριους ποδοσφαιριστές και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ενιαία προσπάθεια για να μπορέσει η Εθνική Κύπρου να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.

«Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΟΠ και τον πρόεδρο της για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Δεν είναι κάτι καινούριο για μένα να δουλέψω σε Εθνική. Είναι πλεονέκτημα ότι για 30 χρόνια είμαι στην Κύπρο και ξέρω τους ποδοσφαιριστές και το κυπριακό ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά ο Τιμούρ Κετσπάγια και συνέχισε:

«Πιστεύω στους Κύπριους ποδοσφαιριστές, υπάρχει καλό υλικό από έμπειρους αλλά και νέους ποδοσφαιριστές. Μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα και θέλω να ευχαριστήσω ξανά την Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Απαίτηση του κόσμου είναι να κερδίζεις παιχνίδια. Μπορούμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω, κάτι που δεν πετύχαμε μέχρι τώρα. Το πιστεύω. Δεν ήρθα απλά για να λέω έχω μια δουλειά αλλά ήρθα γιατί θεωρώ πως όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε.

Έχω πίστη για αυτήν την προσπάθεια και εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας και όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε. Ο κόσμος να μας στηρίξει, ξέρω ότι περιμένει το αποτέλεσμα για να έρθει στο γήπεδο αλλά θέλουμε τον κόσμο από το ξεκίνημα της προσπάθειας μας».