Ορίστηκε νέα δίκη του Ράιαν Γκιγκς για τον Ιούλιο του 2023

Ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου, για κακοποιητική συμπεριφορά κατά πρώην συντρόφου του, θα κάτσει ο Ράιαν Γκιγκς, καθώς ορίστηκε νέα ακροαματική διαδικασία για τον Ιούλιο του 2023, μετά την αποτυχία των ενόρκων να καταλήξουν σε ετυμηγορία στην πρώτη δίκη.

Ορίστηκε νέα δίκη του Ράιαν Γκιγκς για τον Ιούλιο του 2023

Η αποτυχία των ενόρκων να καταλήξουν σε απόφαση κατά τη διάρκεια της πρόσφατης δίκης του Ράιαν Γκιγκς θα ξαναφέρει τον παλαίμαχο Ουαλλό άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις δικαστικές αίθουσες.

Ο Ράιαν Γκιγκς ήταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου (για έναν μήνα), για κακοποιητική συμπεριφορά εις βάρος πρώην συντρόφου του, αλλά η σύσκεψη των ενόρκων (παρότι διήρκεσε συνολικά 22 ώρες και 59 λεπτά) ενημέρωσε το δικαστή ότι δεν πρόκειται να καταλήξουν σε απόφαση, όσος χρόνος κι αν τους δοθεί επιπλέον, με αποτέλεσμα να κλείσει προσωρινά η υπόθεση.

Ωστόσο οι αρμόδιες δικαστικές αρχές, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ του Ηνωμένου Βασιλείου, ανακοίνωσαν ότι θα οριστεί νέα δίκη για τις 31 Ιουλίου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκιγκς κατηγορείται ότι βιαιοπράγησε εις βάρος της πρώην συντρόφου του, Κέιτ Γκρέβιλ, και της αδερφής της, Έμα, κατά τη διάρκεια καυγά στο σπίτι του τον Νοέμβριο του 2020.

Ο 48χρονος βετεράνος κατηγορείται για κακοποιητική συμπεριφορά επί της Γκρέβιλ από το 2017 μέχρι το 2020.

Ο ίδιος πάντως αρνείται κατηγορηματικά όσα του καταμαρτυρούνται.