Αντί-Μουρίνιο ο Μάρκο Σίλβα

Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού φέρεται να είναι ο νούμερο «1» βασικός υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Αντί-Μουρίνιο ο Μάρκο Σίλβα

Σε πάρα πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά και την εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός διανύει ζόρικες ημέρες στο Μάντσεστερ και η καρέκλα του τρίζει επικίνδυνα. Το 0-3 από την Τότεναμ έχει αυξήσει τις πιθανότητες αποχώρησης του από το «Όλντ Τράφορντ».

Ήδη στην Αγγλία έχει ξεκινήσει η προπονητολογία για το ποιος είναι ο πιθανός διάδοχος του Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτή τη στιγμή από τα αγγλικά Μέσα ο νούμερο «1» υποψήφιος είναι ο Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Έβερτον μόλις αυτό το καλοκαίρι έχοντας υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Λίβερπουλ. Τα ρεπορτάζ τον θέλουν ως τον βασικό υποψήφιο για να αντικαταστήσει τον Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ.

Εκτός από τον Σίλβα στη λίστα υπάρχουν και τα ονόματα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, του Ζινεντίν Ζιντάν, του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο μεγάλος πόθος των ανθρώπων της Γιουνάιτεντ είναι ο Μάρκο Σίλβα και αυτόν θέλουν να φέρουν στο «Όλντ Τράφορντ». Λέτε ένας πρώην προπονητής του Ολυμπιακού να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ; Είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος, όμως, ο Σίλβα έχει μόλις λίγους μήνες στον πάγκο της Έβερτον.