Μπαρτσελόνα: Πρόταση στον Πιάνιτς από την Αλ Σαρίγια

Η Αλ Σαρίγια από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατέθεσε πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον Μίραλεμ Πιάνιτς της Μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελόνα: Πρόταση στον Πιάνιτς από την Αλ Σαρίγια

Στο «αέρα» παραμένει το μέλλον του Μιραλέμ Πιάνιτς στην Μπαρτσελόνα. Αν και κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ο Βόσνιος μέσος παρέμεινε τελικά από τους «μπλαουγκράνα», ωστόσο πιθανό θεωρείται ακόμα το ενδεχόμενο να αποτελέσει τελικά σύντομα παρελθόν από το σύλλογο της Βαρκελώνης.

Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Αλ Σαρίγια από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατέθεσε πρόταση στον παίκτη για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και πλέον περιμένει την απάντηση του διεθνή Βόσνιου χαφ για να δει αν θα προχωρήσει η μεταγραφή.

Ο 32χρονος άσος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του στην Μπαρτσελόνα, Τσάβι, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει ούτε λεπτό συμμετοχής σε κάποιο παιχνίδι της ομάδας του την τρέχουσα σεζόν.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Πιάνιτς αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Τουρκία και την Μπεσίκτας, ενώ σημειώνεται πως το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται το 2024.