Σεβίλλη: Στην πόρτα της εξόδου ο Λοπετέγκι, επαφές με Ποκετίνο

Ο Ζουλέν Λοπετέγκι βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την ήττα της Σεβίλλης από τη Μπαρτσελόνα και τον μόλις έναν βαθμό σε τέσσερα ματς.

Σεβίλλη: Στην πόρτα της εξόδου ο Λοπετέγκι, επαφές με Ποκετίνο

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στη La Liga έχει συγκομιδή μόλις έναν βαθμό και πρόκειται για το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της.

Οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν πείθουν ότι μπορεί να αλλάξει το κλίμα και να γυρίσει την κατάσταση. Ακόμα και στην ήττα με 3-0 από τη Μπαρτσελόνα η εμφάνιση της Σεβίλλης ήταν κάκιστη.

Κάπως έτσι τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα για τον Ζουλέν Λοπετέγκι. Ο Ισπανός προπονητής δεν αισθάνεται καθόλου άνετος κι ενώ έχει μπροστά του το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League.

Τα ισπανικά Μέσα αναφέρουν πως ήδη η διοίκηση της Σεβίλλης έχει ξεκινήσει επαφές με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο που αυτή τη στιγμή εμφανίζεται ως το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το μεγάλο πρόβλημα για το κλαμπ της Ανδαλουσίας παραμένει η αποζημίωση του Λοπετέγκι, η οποία αγγίζει τα 13 εκατ. ευρώ. Στη Σεβίλλη ψάχνουν μία συμβιβαστική λύση για να ξεπεραστεί και αυτό το εμπόδιο.