Χάαλαντ: «Ασέβεια προς τον Λεβαντόφσκι η προσπάθεια της Μπάγερν να με αποκτήσει!»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ κατά τη διάρκεια ντοκιμαντέρ όχι μόνο παραδέχθηκε την προσπάθεια της Μπάγερν Μονάχου να τον αποκτήσει, το πρόσφατο καλοκαίρι, αλλά κι ότι λυπήθηκε για τον Λεβαντόφσκι αφού ήταν μια μορφή ασέβειας των Βαυαρών προς τον εμβληματικό Πολωνό η κίνηση τους!

Χάαλαντ: «Ασέβεια προς τον Λεβαντόφσκι η προσπάθεια της Μπάγερν να με αποκτήσει!»

Νέο ντοκιμαντέρ, με θέμα την επιλογή του να μεταγραφεί στην Μάντσεστερ Σίτι γύρισε ο Έρλινγκ Χάαλαντ και ένα αρκετά ...ιντριγκαδόρικο μέρος του έγινε γνωστό.

Κατά τη διάρκεια του «Haaland: The Choice» («Η επιλογή») - το οποίο θα προβληθεί στις 10 Σεπτεμβρίου - ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός παραδέχθηκε πως η Μπάγερν προσπάθησε να τον αποκτήσει, τονίζοντας όμως πως η κίνηση αυτή ήταν ασέβεια προς το πρόσωπο του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κι έκανε και τον ίδιο να αισθάνεται άσχημα.

Το ντοκιμαντέρ είναι αφιερωμένο στο διάστημα εκείνο που ο Νορβηγός σταρ έπρεπε να αποφασίσει για το μέλλον του και εξέταζε όλες τις προτάσεις που είχε πριν καταλήξει να υπογράψει στους «Πολίτες».

Ο 22χρονος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η Μπάγερν πράγματι εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτησή του, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα.

Ωστόσο, ο σταρ των Πολιτών σχολίασε αρνητικά την κίνηση των «Βαυαρών», τονίζοντας πως ήταν ασέβεια προς το πρόσωπο του «Λέβα»:

«Δεν ξέρω πόσα γκολ και τίτλους έχει πανηγυρίσει με τον σύλλογο. Πραγματικά αισθάνθηκα άσχημα. Είναι ασέβεια, αλλά ταυτόχρονα είναι μια ευκαιρία για αυτόν (το να φύγει)», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σκανδιναβός αποδίδοντας, ουσιαστικά, εκεί (κι εκείνος) την απόφαση του «Λέβα» για αποχώρηση από το Μόναχο...

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Πολωνός επιθετικός είχε ενοχληθεί από την απόφαση της Μπάγερν να κινηθεί για τον Χάλαντ, γεγονός που συνέβαλε στο ν' αποδεχθεί το ...φλερτ της Μπαρτσελόνα.