Γαλατασαράι: Άφησε ελεύθερο τον Ελαμπντελαουί

Η Γαλατασαράι ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. 

Γαλατασαράι: Άφησε ελεύθερο τον Ελαμπντελαουί

Έπειτα από δύο χρόνια στη Γαλατασαράι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποτελεί παρελθόν, αφού οι Τούρκοι ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον Νορβηγό μπακ.

Μάλιστα μέσω αναρτήσεών του ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού άφησε αιχμές κατά της Γαλατασαράι καθώς όπως υποστήριξε οι άνθρωποι της ομάδας του είπαν πως τον υπολογίζουν ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ελαμπντελαουί ανέφερε στα story του τα εξής: «Αντί να πιστεύετε τα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης για εμένα, ήθελα να μάθετε την αλήθεια από εμένα. Όταν το μεταφέρω στον μάνατζέρ μου, θα ασχοληθεί με το θέμα και θα κάνει το καλύτερο δυνατό. Μου είπε να συνεχίσω τις προπονήσεις και να μείνω σε φόρμα αυτή την περίοδο.

Ο μάνατζέρ μου στην προετοιμασία με ενημέρωσε ότι κάποιες ομάδες που με θέλουν έχουν κάνει προσφορές. Αφού μίλησα με τον προπονητή μας και μου είπε ότι ήμουν στα σχέδιά του, είπα στον μάνατζέρ μου να ξεχάσει όλες τις άλλες προσφορές, ήθελα να μείνω εδώ και να βοηθήσω την ομάδα.

Μόλις πριν λίγες μέρες, λίγο πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής σεζόν, ο Τσεν Εργκούν (διευθυντής ποδοσφαίρου της Γαλατασαράι) μου είπε ότι ο σύλλογος ήθελε να βρω μια νέα ομάδα για μένα. Του είπα ότι αυτό ήταν μια έκπληξη για μένα, αλλά ότι αν ο σύλλογος το ήθελε έτσι, θα έλεγα στον ατζέντη μου να βρει ομάδα αμέσως, παρόλο που είχε απομείνει πολύ λίγος χρόνος.

Όταν το μετέφερα στον ατζέντη μου είπε θα ασχοληθεί με το θέμα και θα κάνει το καλύτερο δυνατό. Μου είπε να συνεχίσω τις προπονήσεις και να μείνω σε φόρμα αυτή την περίοδο. Από τότε, δεν έχω ακούσει τίποτα από τον σύλλογο ή τον προπονητή μου για την εύρεση ομάδας (σ.σ. τα stories έγιναν πριν την ανακοίνωση της Γαλατασαράι).

Ό,τι κι αν λένε κάποιοι, η αγάπη και ο σεβασμός μου για αυτόν τον σύλλογο συνεχίζεται. Κανονικά δεν πρέπει να βγαίνω και να μιλάω για όσα λέγονται στα ΜΜΕ, αλλά ένιωσα ότι κάποιος προσπαθούσε να με φέρει σε άσχημη κατάσταση, οπότε έπρεπε να κάνω μια δήλωση.

Ποτέ δεν ξέχασα και δεν θα ξεχάσω ποτέ τις προσευχές και την υποστήριξή σας για μένα. πίστεψέ με. Και θα εύχομαι πάντα η ομάδα μου και ολόκληρη η οικογένεια μου στη Γαλατασαράι να είναι επιτυχημένη».