Serie A: Koρυφή με τριάρα (3-1) στην Τορίνο η Αταλάντα!

H Αταλάντα με χατ τρικ του Ολλανδού Κοοπμέινερς επικράτησε 3-1 της Τορίνο, στο Μπέργκαμο και είναι επικεφαλής της Serie A (ισόβαθμη της Ρόμα), ενώ Μπολόνια και Σαλερνιτάνα έμειναν στο 1-1 με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 88'

Serie A: Koρυφή με τριάρα (3-1) στην Τορίνο η Αταλάντα!

Με απόλυτο πρωταγωνιστή και μοναδικό σκόρερ τον, Ολλανδό, Τέουν Κόοπμέινερς που πέτυχε τα πρώτα του φετινά γκολ ...μαζεμένα η Αταλάντα νίκησε 3-1 στο Μπέργκαμο την Τορίνο διατήρησε το αήττητο της και με την τρίτη νίκη της σε 4 ματς ανέβηκε στην κορυφή της Serie A.

Iσόβαθμη της Ρόμα αλλά με καλύτερη επίθεση από την ομάδα του Μουρίνιο.

Το συγκρότημα του Γκασπερίνι χάρη στον Ολλανδό που πήρε την μπάλα σπίτι του μετά το παρθενικό του χατ τρικ στην Ιταλία (χάρη σε δύο πέναλτι και μια κόντρα σε σουτ του...) υποχρέωσε την «γκράνατα» στην πρώτη της φετινή ήττα, στέλνοντας την 7 θέσεις «παρακάτω», παρότι έχασε με τραυματισμό τον Σαπάτα στο 36'

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Λινέτι και δεν τους έφτασε το τέρμα του Βλάσιτς παρότι μείωσε στο γκολ.

Στα αξιοσημείωτα ότι πριν το ματς ο Γιόζιπ Ίλιτσιτς αποχαιρέτισε, συγκινημένος, το κοινό του Μπέργκαμο. Ο Σλοβένος επιθετικός αποχώρησε μετά από 5 χρόνια στους Λομβαρδούς.

Την ίδια στιγμή στην Μπολόνια οι τοπικοί «ροσομπλού» παρότι προηγήθηκαν με πέναλτι του Αρναούτοβιτς (3 γκολ ήδη) δεν κατάφεραν να νικήσουν αφού στο 88' ο Ντία ισοφάρισε για την Σαλερνιτάνα.

Έτσι μετά από 4 αγωνιστικές η ομάδα του Μιχάιλοβιτς συνεχίζει ν' αγνοεί την επιτυχία έχοντας μόνο δύο πόντους, ενώ οι αντίπαλοι της που έμειναν αήττητοι για τρίτο σερί ματς τους πέντε.

Αναλυτικά η 4η αγωνιστική

Τρίτη, 30/8

Σασουόλο-Μίλαν 0-0

Ίντερ-Κρεμονέζε 3-1

Ρόμα-Μόντσα 3-0

Τετάρτη, 31/8

Έμπολι-Βερόνα 1-1

(26’ Μπαλντάντσι - 69’ Καλόν)

Σαμπντόρια-Λάτσιο 1-1

(90+2’ Γκαμπιαντίνι - 21’ Ιμόμπιλε)

Ουντινέζε-Φιορεντίνα 1-0

(17’ Μπέτο)

Γιουβέντους-Σπέτσια 2-0

(9’ Βλάχοβιτς, 90+2' Μίλικ)

Νάπολι-Λέτσε 1-1

(27’ Ελμάς - 31' Κολόμπο)

Πέμπτη, 1/9

Αταλάντα-Τορίνο 3-1
(45+4' πεν., 47', 84' πεν. Κοοπμέινερς - 77' Βλάσιτς)

Μπολόνια-Σαλερνιτάνα 1-1
(52' πεν. Αρναούτοβιτς- 88' Ντία)

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ